Thw White Lotus

Al doilea sezon al serialului HBO Original “THE WHITE LOTUS”, creat de Mike White, este disponibil pe HBO Max.

Primul sezon, care a avut premiera în iulie 2021 și a cărui acțiune se petrece în Hawaii, a primit 20 de nominalizări la Emmy® la 13 categorii, înregistrând cele mai multe victorii dintre toate serialele în acest an - 10 trofee, inclusiv Premiul pentru cea mai bună miniserie.

Acțiunea noului sezon „The White Lotus” se întâmplă într-un resort din Sicilia, urmărind, pe parcursul unei săptămâni, întâmplările prin care trec o serie de oaspeți și angajați. Cu fiecare zi, se dezvăluie o latură mai întunecată a călătorilor perfecți, a angajaților hotelului și a locului idilic.

Din distribuție fac parte F. Murray Abraham, Jennifer Coolidge, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe, Simona Tabasco și Leo Woodall.

„The White Lotus” a fost creat, scris și regizat de Mike White, producători executivi fiind Mike White, David Bernad și Mark Kamine.


PERSONAJE

F. Murray Abraham - BERT DI GRASSO

Bert vizitează Sicilia împreună cu fiul Dominic (Michael Imperioli) și nepotul Albie (Adam DiMarco). Deși e din ce în ce mai fragil, se crede totuși un tip viril și capabil.

Jennifer Coolidge - TANYA MCQUOID-HUNT 

O femeie bogată și instabilă, Tanya călătorește împreună cu soțul ei, Greg (Jon Gries) și cu asistenta personală, Portia (Haley Lu Richardson). 

Adam DiMarco - ALBIE DI GRASSO 

Fiul lui Dominic (Michael Imperioli) și nepotul lui Bert (F. Murray Abraham), Albie, e un proaspăt absolvent de facultate foarte atent, care de obicei are rolul de păstra pacea și liniștea în familie. 

Meghann Fahy - DAPHNE SULLIVAN 

O tânără mamă casnică, aflată în vizită în Italia cu soțul ei, Cameron (Theo James), și un alt cuplu - Ethan (Will Sharpe) și Harper (Aubrey Plaza).

Jon Gries -  GREG 

Soțul Tanyei (Jennifer Coolidge), deloc încântat să afle că asistenta ei personală a fost invitată împreună cu ei în vacanța romantică.  

Beatrice Grannò - MIA 

Născută în Sicilia, Mia este o cântăreață talentată în căutarea unei posibilități de afirmare. 

Tom Hollander - QUENTIN 

Un expat englez, aflat în vacanță cu prietenii și cu nepotul său, Jack (Leo Woodall).

Sabrina Impacciatore - VALENTINA

Managerul pasionat și implicat al hotelului de lux White Lotus din Taormina, care așteaptă de la angajații ei să fie perfecți în tot ceea ce fac. 

Michael Imperioli - DOMINIC DI GRASSO

Un producător de la Hollywood aflat în vizită în Sicilia cu tătăl lui în vârstă, Bert (F. Murray Abraham), și fiul lui, proaspăt absolvent de facultate, Albie (Adam DiMarco), pentru a explora locurile de unde provine familia lor.

Theo James - CAMERON SULLIVAN 

Un afacerist de succes, dintr-o familie înstărită, Cameron e în vacanță cu soția lui, Daphne (Meghann Fahy), colegul lui de cameră din facultate, Ethan (Will Sharpe), și soția acestuia, Harper (Aubrey Plaza).

Aubrey Plaza - HARPER SPILLER

Harper se bucură de o situație financiară mult mai bună după succesul profesional al soțului ei, Ethan (Will Sharpe) cu care vizitează Italia, alături de Cameron (Theo James), fostul lui coleg de cameră din facultate și Daphne (Meghann Fahy), soția acestuia. 

Haley Lu Richardson - PORTIA 

O fată din provincie, care a absolvit recent facultatea, Portia călătorește cu șefa ei, Tanya (Jennifer Coolidge), în speranța unei aventuri. 

Will Sharpe - ETHAN SPILLER 

După un recent succes profesional izbitor, Ethan și soția sa, Harper (Aubrey Plaza), sunt invitați în vacanță în Italia împreună cu colegul său de cameră de la facultate, Cameron (Theo James), și cu soția lui Cameron, Daphne (Meghann Fahy).

Simona Tabasco - LUCIA 

O localnică siciliană care frecventează stațiunea White Lotus în căutarea unui loc de muncă și a altor oportunități în rândul clientelei bogate.

Leo Woodall - JACK 

Un oaspete magnetic, care stă la The White Lotus cu unchiul său, Quentin (Tom Hollander).