prima news

Postul de televiziune Prima News, parte a trustului Clever Media a început transmisia oficială, fiind preluat de un singur operator de telecomunicații.

Postul de televiziune a obținut licența de la CNA în acest an și îl are ca director pe Costi Mocanu. Postul de ştiri este coordonat editorial de Mădălina Rădulescu, producător cu experienţă în zona ştirilor, multă vreme la Realitatea TV.

Conform Paginademedia, jurnalele de ştiri difuzate de Prima TV se vor vedea şi pe Prima News, începând cu primul jurnal al zilei, cel de la 8.00, prezentat alternativ de Daniel Osmanovici şi Irina Gologan.

Practic de la Prima TV vor fi difuzate jurnalele de la ora 8, 14, 18, 22.

Postul va mai avea în grilă o serie de talk-show-uri cu Ciprian Aron (16.00), Alina Manolache (19.00) şi Sabin Gherman (de la 23.00). Aceștia au emisiuni similare la postul de televiziune Profit News din același trust media.  Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron, Constantin Opriş și Costi Mocanu sunt numele realizatorilor de emisiuni de la acest post de televiziune.

Deocamdată, Prima News a fost introdus la operatorul Vodafone și urmează să intre și în grila de programe a celor de la Orange.

Postul de televiziune Profit News preia pentru moment parte din emisiunile postului. 

Emisia Prima News este disponibila online și pe site-ul postului, aflat în lucru, cât și pe platforma de streaming Prima Play.