happy cafe

Începând din 16 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Happy Channel va difuza emisiunea Happy Cafe. 

Producția le aduce telespectatorilor un nou format de infotainment fiind prezentată de Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. 

Happy Café va avea un format info-educativ fresh, care va aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interes.

Lor li se vor alătura zilnic invitaţi din showbiz-ul românesc şi nu numai, care vor vorbi sincer şi deschis despre succes şi drumul până la el.

“Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, e luni până vineri, de la 17:30. Ca doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café”, a declarat Cristina Ciobănaşu. 

Vlad Gherman a completat: “Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”.

Andreea Ibacka: "Eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone."

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt vedete ale postului Happy de foarte mulți ani. Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a jucat în mai multe producții la PRO TV. Ea mai prezentat la PRO TV și emisiunea Ferma după perdea.