crăciun pro tv

PRO TV aduce spiritul sărbătorii de Crăciun cu o serie de filme de box office. Kevin McCallister se întoarce la PRO TV! Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Singur acasă 2 - Pierdut în New York. 

Filmul PRO vine în Ajunul Crăciunului cu Grinch, Goana după cadou și Miracolul din Strada 34. De-a lungul întregii zile de Crăciun, copiii, mici și mari, vor putea urmări Cățelul care a salvat Crăciunul, Misiune de salvare, Aventurile lui Smallfoot, Crăciunul cu familia Krank și Pinguinii domnului Popper, filme care vor aduce întreaga familie în fața televizoarelor.

Sărbătorile vin la pachet cu hohote de râs, iar telespectatorii își vor putea petrece seara de 25 decembrie cu un episod special din cel mai urmărit serial românesc, Las Fierbinți! Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de aventuri uimitoare și situații neașteptate... dar specifice sărbătorilor de iarnă! În încheiere, telespectatorii vor putea urmări filmul de acțiune Un polițist și jumătate și comedia Fratele lui Moș Crăciun.

A doua zi de Crăciun, pe PRO TV, vor rula filme precum Blizzard și Corgi și Cățeii reginei, iar filmul de aventură Chemarea străbunilor va fi difuzat în premieră și va spune povestea lui Buck, un câine iubitor, care ajunge în Alaska și este nevoit să înfrunte sălbăticia din anii 1890, trăind aventura vieții sale. 

Telespectatorii se vor bucura de cele mai iubite colinde și spiritul Crăciunului va ajunge în casele telespectaorilor prin vocea Andrei! Îndrăgitul concert al artistei, Vis de iarnă, va fi difuzat pe 26 decembrie.