antena 1 crăciun

De Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie cu ediții speciale ale emisiunilor sale și filme celebre.

Ediţii de sãrbãtoare ale emisiunilor zilnice, ediţii speciale Observator, filme de colecţie ce surprind magia sãrbãtorii, ultimele două părţi ale celebrei serii Singur acasă, un concert extraordinar semnat Ştefan Bănică, ediţia specială Te cunosc de undeva! şi Gala de Crăciun iUmor, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1.

Pe 23 decembrie, live, de la ora 16:30, telespectatorii vor avea din nou ocazia să trăiască alături de concurenţii celui de-al şaselea sezon Mireasa emoţiile marii finale şi totodată să decidă cuplul câştigător al marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro. 

În fiecare seară, în săptămâna dinaintea Crăciunului, Observator difuzează reportaje de la târgurile din Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj. Pe observatornews.ro, telespectatorii au putut vota târgul preferat! Care dintre ele va rupe gura târgului se va vedea vineri, la Observator 19.00. Totodată, Observator a provocat vedetele să se întoarcă în timp şi să fie din nou copii. Fiecare a descris cel mai frumos moment pe care și l-a amintit. Provocarea pentru telespectatori este să ghicească povestitorul-vedetă din spatele poveștii înainte ca aceasta să ajungă la final. Provocarea se va desfăşura în fiecare seară, la Observator, ora 19, până în a doua zi de Crăciun.

În Ajunul Crăciunului, de la 13:30, Antena 1 va difuza animaţia Polar Expres, iar seara, de la 20:00, telespectatorii vor trăi magia sărbătorii într-o ediţie specială a transforming show-ului Te cunosc de undeva!. 6 cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol vor aduce pe scena emisiunii un regal al transformărilor spectaculoase, pe 24 decembrie, de la 20:00, la Antena 1. Răzvan şi Dani, Iulia Albu şi nea Mărin, Carmen Brumă şi Mihail Pautov, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu şi Emi şi Cuza se vor întrece în transformări care mai de care mai spectaculoase şi vor aduce spiritul Crăciunului în casele românilor, în vreme ce Irina şi Răzvan Fodor au acceptat şi ei provocarea ruletei şi îi vor colinda de acasă pe telespectatori, în ajun de sărbătoare.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:55, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertulul extraordinar de Crăciun 2022 al lui Ștefan Bănicã. Muzică live, decoruri de poveste, lumini spectaculoase, ecrane uriașe, efecte speciale, invitați-surpriză, zeci de dansuri și interpretări impresionante, într-una dintre cele mai complexe producții muzicale din România.

În prima zi de Crăciun, de la 09:00, gaşca veselă de la Super Neatza le-a pregătit telespectatorilor o ediţie festivă cu invitaţi speciali şi multe surprize. Trupa Holograf se va alătura petrecerii, iar Emma şi Adrian Marinescu le vor împărtăşi matinalilor din experienţele lor de călătorie. Tot atunci, telespectatorii vor primi şi ponturi pentru coafuri speciale pentru seara de Crăciun, de la Adrian Perjovschi, dar şi pentru decorarea mesei, de la floristul Dhaniel Nora.

Seara, de la 20:00, Antena 1 va difuza partea a treia a celebrei serii Singur acasă, iar de la ora 22:00 la Antena 1 se vede Gala de Crăciun iUmor, o ediţie specială iUmor în care la masa juriului, alături de Delia, Costel şi Cheloo se va aşeza nimeni altul decât… Moş Crăciun. Pe scena emisiunii de umor își vor face apariția Anca Serea, Ștefana Badiu, Nicolai Tand, Dan Badea, Radu Pietreanu, Andrei Garici și... Grinch – în rolul căruia a intrat Șerban Copoț. Ce personaje vor fi impersonate pe scena iUmor şi ce cadouri vor primi jurații de la Moș Crăciun, telespectatorii pot afla urmărind Gala de Crăciun iUmor duminică, începând cu ora 22:00 pe Antena 1.

Luni, în a doua zi de sărbătoare, de la ora 08.00, Răzvan şi Dani, alături de întreaga echipă Super Neatza au pregătit o ediţie specială, din care nu vor lipsi surprizele şi prietenii dragi ai matinalilor. După masa festivă, medicul Anca Hâncu le va oferi telespectatorilor idei de gustări uşoare şi delicioase, pentru mese în familie. Pepe, Codruţa Filip şi Elena Gheorghe se vor alătura petrecerii matinale, iar de trucurile “festive” se va ocupa magicianul Robert Tudor. Viorica şi Ioniţă de la Clejani se vor ocupa de muzica de petrecere de cea mai bună calitate, perfectă pentru masa în familie.

De la ora 17:00, Prețul cel bun pregătește o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Începând cu ora 18:00, prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, vor da startul unui spectacol plin de energie bună și premii valoroase. Chef Sorin Bontea, Patrizia Paglieri, Iosif Ştefănescu, Roxana Blenche, Rikito Watanabe şi Orlando Zaharia vor trebui să ghicească valoarea premiilor care pot fi castigate printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii. Jocul va avea o miză specială, o cauză nobilă.

Seara, de la 20:30, Nea Mărin, însoţit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, continuă aventura şi preţ de trei ediţii Poftiți pe la noi! Poftiți la târg, difuzate luni, marți și miercuri de la 20:30 îi surprinde cu cele mai dificile misiuni pe Patrizia Paglieri, Emi, Andreea Antonescu şi Iuliana Luciu. Echipa de vedete vizitează atracţiile turistice din zona Câmpulung Moldovenesc şi întâlneşte cei mai apreciaţi meşteri populari ai locului, întrega experienţă culminând cu organizarea unui spectacol folcloric, pentru care toţi trec prin repetiţiile chinuitoare ale lui Nea Mărin.