eurosport player

Fuziunea dintre Warner Media și Discovery mai face o victimă pe piața de servicii video la cerere. Serviciul video on demand disponibil online sau prin intermediul aplicațiilor dedicate Eurosport Player va fi închis, conform unui anunț oficial.

Eurosport Player va fi închis începând cu data de 13 ianuarie 2023.

Conținutul video va fi oferit prin intermediul Eurosport.ro și al aplicației Eurosport app pe aceleași dispozitive pe care obișnuiai să urmărești Eurosport Player.

Retragerea Eurosport Player înseamnă că poți să faci din Eurosport.ro și aplicația Eurosport destinația ta pentru sport în direct, conținut la cerere, dar și cele mai noi știri..

Abonații direcți se vor putea autentifica și vor putea începe să urmărească pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport. S-ar putea să fie nevoie să te reabonezi dacă te-ai abonat prin intermediul unui app store. Dacă nu îți amintești cum te-ai abonat la Eurosport Player, poți verifica în “Contul meu” și în informațiile de pe factură. Acestea îți vor spune dacă te-ai abonat prin Eurosportplayer.com sau printr-un app store.

Dacă te-ai abonat prin Eurosport.ro sau prin aplicația Eurosport App abonamentul tău nu este afectat, iar serviciul va rămâne neschimbat. Veui putea să te autentifici pe Eurosport.ro sau în aplicația Eurosport folosind numele de utilizator actual și parola.

Dacă te-ai abonat prin EurosportPlayer.com, abonamentul tău nu este afectat, iar serviciul va rămâne neschimbat. Autentifică-te pe Eurosport.ro sau în aplicația Eurosport folosind numele de utilizator actual și parola.

Dacă te-ai abonat prin intermediul aplicației Eurosport Player, abonamentul tău va expira la data viitoarei plăți. După terminarea abonamentului, reabonează-te prin intermediul Eurosport.ro sau descarcă aplicația Eurosport, dacă nu ai făcut-o deja, și reabonează-te prin Google Play sau Apple App.

Dacă te-ai abonat prin intermediul aplicației Eurosport Player de pe Apple TV (tvOS), abonamentul tău va expira la data viitoarei plăți după [insert date]. După terminarea abonamentului, reabonează-te prin intermediul Eurosport.ro sau descarcă aplicația Eurosport TV, dacă nu o ai deja, și reabonează-te prin Apple App store.

Pentru a evita să ai două abonamente Eurosport, te rugăm să te reabonezi doar după ce abonamentul la Eurosport Player a expirat.

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE EUROSPORT ȘI EUROSPORT PLAYER?

Eurosport

Disponibil pe site-ul web și aplicația mobilă, Eurosport oferă acces gratuit la știri, articole, scoruri, podcast-uri, selecții de evenimente. Și, de curând, Eurosport oferă și acces la difuzarea în direct și la cerere a tuturor canalelor sale. Serviciul de difuzare necesită un abonament.

Eurosport Player

Eurosport Player este accesibil de pe web, mobil, SmartTV, Chromecast și AirPlay. Platforma găzduiește doar serviciile de difuzare Eurosport.

Poți accesa Eurosport sau Eurosport Player cu același cont și folosind un singur abonament. De exemplu, poți viziona Eurosport Player pe SmartTV în timp ce citești despre echipa ta favorită sau poți afla cele mai recente noutăți din lumea sportului pe aplicația Eurosport de pe telefon.

Eurosport difuzează turnee Grand Slams de tenis, Grand Tours, snooker, sporturi de iarnă, jocuri de fotbal și rugby selecționate și multe altele. Și, bineînțeles, Eurosport difuzează cu mândrie Jocurile Olimpice până în 2024.

Serviciul Eurosport de abonament furnizează o combinație de transmisiuni în direct și redări, cât și momente memorabile, împreună cu o selecție de comentarii sau sunete ambientale.

Știrile, rezultatele, podcast-urile și clipurile video sunt disponibile gratuit pe Eurosport.com .

Eurosport oferă și servicii de transmisiune în direct și video la cerere prin intermediul abonamentului Eurosport.

Sunt disponibile mai multe abonamente, iar costurile pot varia în funcție de durata abonamentului și de țara din care îl achiziționezi

Abonamentul lunar Eurosport costă acum 2,99 euro cu TVA inclus iar cel anual costă 19,99 euro.