skyshowtime românia

Noul serviciu european de streaming SkyShowtime are o dată de lansare în România precum și prețurile pentru un abonament lunar, conform itmaniatv.com.

Noul serviciu SkyShowtine va fi disponibil din 14 februarie în România dar și în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia

SkyShowtime va oferi o selecție diversă de divertisment uimitor – inclusiv filme în premieră de la Hollywood și seriale noi exclusive de la cele mai mari studiouri din lume.

SkyShowtime – următorul mare serviciu de streaming pentru Europa – își va continua astfel procesul de lansare cu succes în 2023, odată cu piața din România și celelate piețe. Următorul său set de lansări va înregistra cea mai mare extindere a serviciului de până acum, încorporând opt noi piețe din Europa Centrală și de Est. Pe 14 februarie, SkyShowtime va aduce oferta sa premium clienților din România, Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia. Această lansare pe mai multe teritorii va aduce numărul de piețe live pentru serviciul de streaming la 20.

Clienții de pe aceste piețe vor avea acces la premiere exclusive de televiziune ale primelor filme de cinema de la Universal Pictures și Paramount Pictures, seriale noi și exclusive cu scenarii, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de bibliotecă și seriale de colecție de la Nickelodeon, DreamWorks Animation , Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock – toate în flux într-un singur loc. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, programare originală locală, documentare și programe speciale de pe piețele sale. Compania a anunțat recent o înțelegere pentru achiziționarea a 21 de seriale originale de la HBO Max în Europa, inclusiv seriale noi care vor avea premiera în 2023 sub numele de SkyShowtime Originals.

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime este casa pentru noi filme de succes, care vor fi disponibile pe serviciu după lansarea lor în cinematografe și home entertainment. De la lansare, publicul local va avea acces la: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman și Top Arma: Maverick.

În plus, abonații vor avea acces la o selecție diversă de seriale: inclusiv: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Sezonul 21, Let The Right One In, Primar din Kingstown Sezonul 1 și 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Noile filme și seriale mari care vor ajunge pe SkyShowtime în următoarele luni includ unele dintre cele mai așteptate lansări: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile , Telefonul negru și Marele joc.


Clienții din Europa Centrală și de Est vor putea viziona, de asemenea, două dintre primele SkyShowtime Originals care se vor lansa pe serviciu în 2023 – producția cehă The Winner și producția poloneză Warszawianka. O altă producție locală populară care va fi disponibilă pe serviciu este titlul maghiar The Informant.

În plus, șapte titluri locale binecunoscute vor fi disponibile pentru abonați din martie, inclusiv: Czech It Out (Cehia), Hackerville (România), One True Singer (România), Ruxx (România), Tuff Money (România), The Sleepers ( Cehia), Succes (Croația). SkyShowtime va fi noua casă exclusivă pentru aceste emisiuni populare care au fost retrase de pa HBO MAX după fuziunea WarnerBros Discovery.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „Lansarea SkyShowtime pe opt piețe noi este o modalitate atât de incredibilă de a începe anul. Aceasta este cea mai mare lansare a noastră de până acum și sunt extrem de încântat să construiesc succesul continuu al serviciului care a fost deja lansat în țările nordice, Țările de Jos, Portugalia și o serie de regiuni din zona Adriatică. Sunt încrezător că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama noastră uimitoare de seriale și filme la un preț avantajos. De asemenea, suntem foarte încântați să aducem serialele cu scenarii originale îndrăgite înapoi în Europa Centrală și de Est.”

Gabor Harsanyi, Director General Regional pentru Europa Centrală și de Est, SkyShowtime a declarat: „SkyShowtime oferă o listă de conținut incredibil. Suntem mândri să oferim noilor noștri clienți din Europa Centrală și de Est acces nou și exclusiv la cele mai recente seriale și cele mai mari filme de succes de la studiourile noastre emblematice și de renume mondial, precum și la programe locale și originale care vor rezona cu publicul nostru. Sunt încântat că această propunere premium de clasă mondială ajunge în regiunea noastră cu povestiri locale și o ofertă foarte competitivă în ECE.”

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE ÎN ROMÂNIA PENTRU SKYSHOWTIME

SkyShowtime va fi disponibil direct pentru consumatori prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google TV și LG TV.

În România, serviciul va fi disponibil pentru 3,99€ pe lună. Crearea unui cont va presupune înregistrarea cu un card bancar.

În Albania, Kosovo, Macedonia de Nord și Slovacia, SkyShowtime va fi disponibil pentru 5,99 EUR pe lună. În Cehia, prețul va fi de 179 CZK pe lună, în Ungaria 1999 HUF pe lună și în Polonia 24,99 PLN pe lună.

Această lansare a SkyShowTime în România și pe piețele din Europa Centrală și de Est vine după sosirea mult așteptată a SkyShowtime în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, în septembrie; Olanda și Portugalia în octombrie; și Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia în decembrie.