o noapte furtunoasa

Compania de teatru Concordia anunță că ultima premiera a piesei "O noapte furtunoasa’’ de I.L.Caragiale  in regia lui Alexandru Nagy este un mare succes de public.

Având în vedere că ca cererea este mare, compania va adauga a doua reprezentatie  in ziua de 23 ianuarie 2023 de la  la ora 17.00, la cererea grupurilor de liceeni  care au liber de la scoala in  ziua aceea.  

Reprezentatia de la 19. 30 este  soldout asa ca teatrul vine in intampinarea  tinerilor cu reprezentatia de la ora 17. 00. Spectacolul se joaca la Teatrul National Bucuresti la sala Studio unde  sunt gazduite  cu bucurie spectacolele Companiei Concordia.

Ziua de 23 este zi libera  si cum nu toata lumea pleaca din Bucuresti  noi vom face  ceea ce stim mai bine, jucam cu bucurie un spectacol frumos , care dezleaga misterele ,,Noptii Furtunoase ,, intr-un mod original  cu  actiuni noi si  interpretari remarcabile.  Pariul regizorului cu sine insusi a fost castigat asa cum s-a vazut la aplauzele  si bucuria efervescenta de la avanpremiera si premiera., spun reprezentantii companiei.

Spectacolul este  dedicat in aceeasi masura  copiilor de colegiu si liceu care vor avea bucuria de a se intalni cu  actori tineri, Radu Stefan Banica, Monica Odagiu, Cosmin Vijeu, Adrian Nartea, dar este dedicat deopotriva si  parintilor si bunicilor care ii vor redescoperi in noi ipostaze pe actorii generatiei lor Monica Davidescu , Aurelian Temisan, Ovidiu Cuncea.  Toti adolescentii cu varste intre 13 si 93 de ani  se vor bucura deopotriva la acest spectacol.

Compania de teatru Concordia va anunta deasemenea  noi reprezentatii a spectacolelor sale  ,,Divortul anului,, in data de 28 ianuarie la sala Dalles ora 19,30.  ,,Eu te cred, dar…tu ma minti,, in data de 13 februarie la ora 19 30  in gazda  la Teatrul National Bucuresti, sala Studio.

Si acum vine si vestea grozava , a unui nou concert marca Aurelian Temisan.,, …..de dragoste’’.

Concertul este gazduit la Teatrul National Bucuresti in data de 27 februarie la ora 19 30 , in luna indragostitilor, iar Aurelian Temisan va fi  acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti si Cardinal Show Orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor. Cei care au fost prezenti la concertul din 21  noiembrie 2022 stiu ca si acesta  va fi un concert care va ramana intiparit in memorie mult timp de aici inainte.

Piesa de teatru, O Noapte Furtunoasa,,  pleca in turneu. Pe 29 ianuarie ajunge la Constanta, 30 ianuarie la Ploiesti, 6 februarie la Pitesti si 28 februarie la  Galati.