jeremy renner

Actorul Jeremy Renner este în stare „critică, dar stabilă” după un accident legat de vreme.

„Putem confirma că Jeremy se află într-o stare critică, dar stabilă, cu răni suferite după ce a suferit un accident legat de vreme în timp ce curăța zăpada”, a confirmat reprezentantul lui Renner pentru Variety. „Familia lui este alături de el și primește îngrijire excelentă.”

Deși locația accidentului nu a fost confirmată, Renner deține de câțiva ani o casă în comitatul Washoe, Nevada, potrivit Reno Gazette Journal. Acea zonă din nordul Nevada a avut parte de ninsori abundente din cauza unei furtuni în ajunul anului, potrivit ziarului.

În 2015, Renner a postat o fotografie pe Instagram cu un vehicul de curățat zăpadă, care este folosit pentru a călători pe teren înzăpezit în condiții dificile.

În 2017, actorul a dezvăluit că și-a fracturat cotul drept și încheietura mâinii stângi în timp ce filma comedia „Tag”.

Renner a jucat în mai multe proiecte Marvel ca Clint Barton / Hawkeye începând cu filmul din 2011 „Thor”. Pe lângă faptul că este un Avenger, Renner a jucat în numeroase filme apreciate dar și reclame, inclusiv două filme din seria „Mission: Impossible”, „Arrival”, „American Hustle” și „28 Weeks Later”. El a fost, de asemenea, nominalizat la două premii Oscar, inclusiv pentru un rol secundar pentru „The Town” și cel mai bun actor pentru munca sa din „The Hurt Locker”.

În prezent, joacă în serialul Taylor Sheridan „Mayor of Kingstown”, care debutează cu al doilea sezon în ianuarie. De asemenea, a tachinat recent un serial fără scenariu în care joacă la Disney Plus în 2023, numit „Rennervations”.