Jeremy Renner a împărtășit o actualizare despre progresul său în spital, joi, după un teribil accident.

Actorul Marvel a fost transportat cu avionul la spital duminică, după ce a fost lovit de plugul personal de zăpadă în apropierea casei sale din Reno, Nevada. El a suferit cel puțin două intervenții chirurgicale pentru a trata traumatismele toracice contondente și leziunile ortopedice pe care le-a suferit în accident.

Marți seara el postat un selfie de pe patul său din unitatea de terapie intensivă (UTI), iar joi, a distribuit un videoclip în care îl arată cum se curăță cu ajutorul mamei și al surorii sale.

„O ZI „nu deloc grozavă” la Terapie Intensivă, s-a transformat într-o zi uimitoare de spa cu sora și mama mea (emoji de inimă). Mulțumesc foarte mult (sic)”, a scris el în legenda pe Twitter.

În videoclip, fața lui Renner părea învinețită, lovită și umflată, în special pe partea stângă, iar el purta o mască de oxigen în pat. Sora lui a chicotit în timp ce a frecat o cască de duș din plastic pentru a-i masa șamponul în păr și unul dintre ei a glumit că arăta „atât de sexy”.

Renner le-a spus telespectatorilor: „Acesta a fost primul duș într-o săptămână sau cam așa ceva... !”

Distribuind clipul pe Instagram Stories, starul Hawkeye a scris: „Moment de spa la Terapie Intensiva pentru a-mi ridica spiritele (sic)... Mulțumesc mamă. Mulțumesc soră. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea voastră”.

Marți, Renner le-a mulțumit fanilor pentru revărsarea de dragoste și sprijin alături de selfie-ul său și a primit urări de bine din partea co-starurilor lui Marvel Chris Evans, Chris Hemsworth și Chris Pratt.

Bărbatul de 51 de ani a folosit plugul de zăpadă PistenBully pentru a ajuta un membru al familiei care avea un vehicul blocat în zăpadă. După ce a remorcat cu succes vehiculul blocat, a coborât din PistenBully pentru a vorbi cu ruda, iar utilajul a început să se rostogolească, cazând peste el.