Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock'n'roll Elvis, a murit la vârsta de 54 de ani, a spus mama ei într-un comunicat preluat de BBC.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a spus Priscilla Presley.

Lisa Marie, și ea cântăreață, a fost transportată de urgență la spital în cursul zilei de joi. Presa americană spune că a suferit un stop cardiac.

Ea a fost găsită fără răspuns la domiciliul ei din Calabasas, California, au declarat surse pentru postul american TMZ.

„Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Priscilla Presley într-un comunicat. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde”.

Mama ei nu a oferit detalii despre posibila cauză a morții.

Citând o sursă apropiată Lisei Marie Presley, TMZ a raportat că vedeta a fost găsită fără reacție în dormitorul ei, joi dimineață. Cam în același timp, fostul ei soț Danny Keough, care locuiește și el la proprietate, a sosit și a efectuat o manevră de resuscitare.

Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, ducând-o pe Presley la spital.

Omagiile au început să vină din toată America la scurt timp după ce a fost raportată moartea vedetei.

Născută în 1968, Lisa Marie a continuat să calce pe urmele tatălui ei și și-a făcut o carieră în muzică. Vedeta a lansat trei albume, albumul ei de studio de debut din 2003 vânzând sute de mii de copii și primind recenzii în general pozitive.

Vedeta a fost, de asemenea, binecunoscută pentru o serie de căsătorii importante cu legenda pop Michael Jackson, actorul Nicholas Cage și muzicienii Danny Keough și Michael Lockwood.

Ea a avut patru copii, printre care și actrița Riley Keough. Fiul lui Presley, Benjamin Keough, s-a sinucis în 2020.

Presley a fost văzută ultima dată în public marți seara, la Premiile Globurilor de Aur din Beverly Hills.

Însoțiți de mama ei, cei doi au fost văzuți în lacrimi în timp ce îl priveau pe Austin Butler câștigând premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea tatălui ei.

În timpul unui discurs emoționant, actorul a mulțumit familiei Presley pentru ajutorul acordat în timpul filmului.