spune-mi cine esti

Prima TV lansează o emisiune de tip podcast video, difuzată săptămânal în fiecare duminică de la ora 10. 

Poveşti neştiute, mărturisiri în premieră şi multe momente emoţionante. Toate acestea se trăiesc într-o nouă emisiune de tip podcast, Spune-mi cine eşti, difuzată de Prima TV din 08 ianuarie, de la ora 10.00.

Invitata Irinei Gologan la prima ediţie de podcast difuzată de Prima TV este Mirela Retegan, creatoarea Găştii Zurli.  

Telespectatorii vor urmări un interviu plin de emoţie, în care Mirela îşi deschide sufletul. 

« Am vorbit despre eşec şi despre teoria aparte a invitatei mele: eşecul nu înseamnă drumul spre succes ci este semnalul că nu eşti pe drumul cel bun. Am aflat de la Mirela Retegan de ce crede în zodii, care este legătura ei cu Dumnezeu, dar am atins şi subiecte mai sensibile precum divorţul şi provocările unei mame care îşi creşte singură fiica”, dezvăluie Irina Gologan.

Podcastul este difuzat în fiecare vineri de la ora 21.00 şi pe Prima News, postul de ştiri din portofoliul Grupului Clever. Din această iarnă, Prima TV şi Prima News şi-au propus să aducă în faţa telespectatorilor istoriile neştiute ale celor mai iubite persoane publice din România. 

Au răspuns până acum invitaţiei jurnaliştilor Prima News şi Prima TV Dan Bitmann, Andrei Aradits, Narcisa Suciu, Eugen Cristea, Cezar Ouatu, Andreea Raicu, Virgil Ianţu şi multe alte personalităţi ale vieţii publice pe care telespectatorii le vor descoperi pe cele două posturi de televiziune.

Emisiunea podcast ”Spune-mi cine eşti” este realizată de vedetele Prima TV şi Prima News şi este difuzată în fiecare duminică, de la 10.00, la Prima TV, şi vineri, de la 21.00, la Prima News.