FilmBox Smart Channels

Serviciul de streaming FilmBox+ al SPI International a lansat Smart Channels, liste de redare special create de conținut la cerere care se redă back-to-back într-un mod similar cu canalele liniare tradiționale.

Aceste canale sunt complet digitale și sunt exclusive pentru platforma FilmBox+. Pe lângă catalogul VOD și canalele liniare ale FilmBox+, abonații pot acum să vizioneze în flux canale inteligente care sunt specifice genului sau dedicate anumitor conținuturi, actori sau regizori.

FilmBox+ a lansat până acum 157 de canale inteligente la nivel global, precum și în teritoriile principale ale SPI, cum ar fi Europa, regiunea Adria, Bulgaria, Ungaria, România și Turcia, disponibilitatea canalelor variind în funcție de teritoriu. Mai multe canale inteligente vor fi disponibile în lunile următoare.

Comentând cu privire la dezvoltare, Haymi Behar, CMO și CDO la SPI International, a declarat: „Oamenilor le place să urmărească canale liniare din întreaga lume. Acest lucru se datorează faptului că publicul prețuiește serendipitatea de a se poticni cu un film bun care amintește de experiența tradițională de zapping TV. Canalele inteligente combină cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere și televiziunea liniară, permițând spectatorilor să descopere conținut pe care altfel l-ar putea rata prin defilarea printr-o vastă bibliotecă de programare”.

Canalele inteligente care sunt disponibile în prezent includ servicii specifice genului, cum ar fi FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary și mai multe canale de filme verticale care difuzează clasice cinematografice ale maeștrilor cinematografiei sau din anii 1940 și 1950. Telespectatorii pot accesa, de asemenea, canale tematice dedicate diverselor programe de stil de viață, inclusiv sporturi nautice și arte marțiale mixte.

Behar a adăugat: „Smart Channels este o inovație care ne ajută să creăm canale de streaming noi și dedicate prin CMS-ul nostru în câteva minute, ceea ce reprezintă o valoare adăugată pentru operatorii care sunt integrați cu FilmBox+. Indiferent dacă clientului îi plac competițiile de navigație sau filmele cu Tarkovsky, acum pot găsi un canal creat pe gustul lor fără probleme în cadrul platformei”.

FilmBox+ și-a îmbunătățit experiența de utilizare lean-back prin introducerea funcționalității EPG pentru canale liniare care emulează experiența de zapping TV. Acum, funcția Smart Channel se bazează pe această funcționalitate cu selecții de canale mai dedicate.

Platforma FilmBox+ poate fi accesată prin browser sau prin aplicațiile dedicate pentru smart TV, Android si iOS.

Prețul pentru un abonament lunar este acum de 9,99 lei. Oferta se adaugă la oferta de canale deja existentă: Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Premium, Filmbox Family, Filmbox Stars, Docubox, Dizi, Fashionbox, Fightbox.

Canelele liniare sunt disponibile in oferta majoritatii operatorilor de la noi cu exceptia DIGI.