nick carter

Nick Carter a intentat o acțiune împotriva unei femei care a susținut că a violat-o când ea avea 17 ani.

Presupusa victimă, Shannon Ruth, acum în vârstă de 39 de ani, a intentat un proces civil împotriva cântărețului, în vârstă de 43 de ani, la tribunalul din Nevada, în decembrie anul trecut. În ea, Ruth susține că Carter a invitat-o în autobuzul său de turneu după un concert la Tacoma, Washington în februarie 2001 și a violat-o și a infectat-o cu o infecție cu transmitere sexuală.

Carter, un membru al Backstreet Boys, a negat acuzațiile într-o declarație prin intermediul avocatului său către TMZ, spunând că contraprocesul pe care l-a depus urmărește să pună „sfârșit definitiv defăimărilor și tentativelor de scăpare”.

Potrivit documentelor judecătorești obținute de Rolling Stone, Carter a depus ieri o contra-plângere în Nevada și solicită despăgubiri de cel puțin 2,35 milioane de dolari.

Carter a afirmat pentru TMZ că daunele totale sunt aceeași sumă pe care acuzațiile lui Ruth l-au costat pe el însuși și pe trupa lui în apariții anulate și în diferite tranzacții.

Ruth, care se descrie ca fiind autistă și având paralizie cerebrală, și-a amintit într-o conferință de presă ce i-ar fi spus Carter după agresiunea reclamată: „După ce m-a violat, îmi amintesc că mi-a zis cățea nenorocita și m-a apucat și lasat vânătăi pe braț.”

În contraproces, echipa juridică a lui Carter o acuză pe Ruth că a fost „manipulată pentru a face acuzații false” de Melissa Schuman – fostă membră a trupei de fete din anii ’00 Dream – și de tatăl ei, Jerome.

Schuman s-a prezentat anterior într-o postare pe blog în noiembrie 2017, susținând că Carter s-a forțat asupra ei în apartamentul său din LA și i-a luat virginitatea.

Carter a negat acuzațiile într-o declarație la acea vreme, spunând că Schuman „nu i-a exprimat niciodată în timp ce au fost împreună sau în niciun moment, din moment ce nimic din ceea ce a făcut nu a fost consensual... Este contrar naturii mele și a tot ceea ce țin în mod intenționat, să provoc cuiva disconfort sau rău”.

Procuratura din Los Angeles a refuzat să urmărească cazul după ce Schuman a depus un raport de poliție la Departamentul de Poliție din Santa Monica în februarie 2018, explicând că termenul de prescripție a expirat în 2013.

În decembrie anul trecut, o emisiune specială TV de Crăciun cu Backstreet Boys a fost retrasă în urma acuzațiilor de agresiune sexuală ale lui Ruth aduse împotriva lui Carter.