nikon sessions

Nikon Europe anunță lansarea noii sale serii YouTube, „Nikon Sessions”. Găzduită de Ricci Chera, specialist în instruire la Nikon School, „Nikon Sessions” va cuprinde tot ce este nevoie pentru a îndrăgi fotografierea și întregul proces de creare a imaginilor.

Primul sezon va consta în șase episoade, care vor prezenta o serie de invitați, printre care se numără unii dintre cei mai buni fotografi, educatori și personal de la Nikon, oferind discuții interesante ce stimulează gândirea.

Subiectele episodului variază de la muzică, fotografiere urbană și de stradă, până la știri, portrete, precum și arta practică a editării. Nu numai că privitorii vor primi numeroase sfaturi și indicații, configurațiile de fotografiere și echipamentele necesare vor fi examinate și dezbătute, luând în considerare stilul personal al fiecărui creativ.

Lansând episoade o dată la două săptămâni, programul „Nikon Sessions” include:

      ● Episodul 1: Fotografiere muzicală cu Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell și Pep Bonet

      ● Episodul 2: Fotografiere urbană & de stradă cu Leon Neal, Ben Moore și Perry Gibson

      ● Episodul 3: Lindbergh cu Tara Florence și Harry Skeggs

      ● Episodul 4: Editarea cu Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs și Pep Bonet

      ● Episodul 5: Noutăți cu Leon Neal și Lucy Young

      ● Episodul 6: Portrete cu Carolyn Mendelsohn și Tara Florence

Ricci Chera, specialist în instruire la Nikon School spune: „Suntem încântați să vă prezentăm un nou mod de împărtășire a cunoștințelor în comunitatea noastră, odată cu lansarea „Nikon Sessions”. Nu se întâmplă adesea ca mai mulți experți din diferite genuri să se afle în același loc pentru a discuta pasiunea lor comună pentru fotografiere, ceea ce face ca această serie să fie atât de specială.

Sperăm că, prin implicarea în unele dintre conversații, fotografi de toate nivelurile, vârstele și interesele vor fi inspirați să ia în considerare un aparat foto și să înceapă să fotografieze ținând cont de unele sfaturi.”

Stefan Maier, manager general la departamentul de marketing de la Nikon Europe, declară: „La Nikon căutăm întotdeauna noi modalități prin care să putem inspira și entuziasma fotografii. Indiferent dacă tocmai au început să fotografieze sau sunt profesioniști pe deplin înzestrați, oportunitatea de a învăța de la nume de top din domeniu poate fi de neprețuit. De asemenea, aceste sesiuni le vor oferi fotografilor o privire asupra genurilor de fotografiere pe care nu le-au luat niciodată în considerare – sporindu-și cunoștințele și contribuind la îmbunătățirea abilităților lor existente.”

Episoadele vor fi încărcate în mod regulat pe canalul YouTube al Nikon Europe.