ANA-MARIA MARGEAN

Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc care a câștigat ediția din 2021 a emisiunii Românii au talent difuzată de PRO TV, a fost lăudată de jurații America’s Got Talent: All Stars după spectacolul oferit de adolescenta de 13 ani. Fanii emisiunii de pe ocean au ales-o să meargă în finală, scrie HOTNEWS.

Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum au fost impresionați de numărul de ventrilocie oferit de Ana-Maria Maria Mărgean.

Ana Maria Mărgean se numără printre copiii-minune ai României, care ne face mândri. Fetița ventriloc, cu o voce de excepție, a fost votată de publicul american pentru a participa în finala concursului „America’s Got Talent: All-Stars”. Când și-a auzit numele printre finaliști, Ana Maria a plâns de bucurie, conform PROTV.

La „America’s Got Talent: All-Stars” 2023, în fiecare săptămână sunt prezentate 10 acte artistice, dar numai unul singur este ales pentru marea finală. Fanii emisiunii își votează favoritul, care se va lupta pentru trofeul de câștigător și titlul AllStars. De asemenea, juriul și prezentatorul: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum, Terry Crews pot oferi câte un Golden Buzz, care îi trimite pe concurenți direct în finală. Astfel, dintr-un total de 60 de concurenți, sosiți din întreaga lume, în marea finală vor participa doar 11. 

„Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum.

„România ar trebui să fie mândră de ea” sau „Fata asta este un star” sunt doar câteva din comentariile clipului de pe YouTube cu momentul Anei care are peste 820.000 de vizualizări.

Ana-Maria Maria a povestit că în timpul pandemiei l-a descoperit pe Terry Fator, un ventriloc cunoscut din SUA, iar în anul în care a împlinit 11 ani, părinții ei i-au dăruit o păpușă pe care a botezat-o Lizzy.

Tânără a mai spus că a fost surprinsă în 2021 când a primit Golden Buzzer din partea Andrei la Românii au talent pentru că în România ventrilocia nu este atât de apreciată.

Ana-Maria Mărgean are 14 ani. Ea a devenit cunoscută în toată țara după ce a câştigat sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Românii au talent”. Fetița ventriloc s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei. În finală, Ana-Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre.