discovery hbo max

Warner Bros. Discovery plănuiește să mențină Discovery+ ca un serviciu separat după ce au apărut informații că unii consumatori nu erau pregătiți să treacă la o platformă extinsă, care să includă și serviciul de streaming HBO Max.

Citând oameni familiarizați cu problema, Wall Street Journal a spus că mișcarea a fost o schimbare de strategie pentru o companie care plănuise să consolideze conținutul într-o singură aplicație cu abonament.

S-a anunțat că WBD va combina atât Discovery+, cât și HBO Max într-un serviciu de dimensiuni mari, care include conținut de pe ambele platforme și de pe piața europeană, Eurosport.

Există însă îngrijorarea că forțarea clienților să încheie un abonament HBO ar putea afecta serios baza de 20 de milioane de abonați a platformei. Anumit conținut Discovery, cum ar fi Shark Week de la Discovery Channel, ar apărea pe ambele platforme.

Discovery+ fără reclame costă abonații din SUA 6,99 USD pe lună, iar versiunea susținută de anunțuri costă 4,99 USD. HBO Max, între timp, costă 15,99 USD pe lună fără reclame și 9,99 USD cu reclame. În Marea Britanie, Discovery+ a fost recent inclus în abonamentul Sky direct la domiciliu și în cel al BT Sport, unde WBD a înființat o societate mixtă.

În România HBO Max este disponibil direct pe platformă sau prin intermediul partenerilor , la prețuri ce încep de la 5 euro pe lună direct pe site. Prin intermediul furnizorilor HBO Max poate fi inclus gratuit prin activarea extraopțiunii MaxPack/HBO.

Combinarea HBO Max cu Discovery+ a fost o piatră majoră a ofertei fuzionate Warner Bros și Discovery, conducerea argumentând că există prea multe servicii de streaming pe piață.

Pentru moment cele două servicii rămânând separate și nexistând informații despre extinderea serviciului Discovery+ pe alte piețe precum România, unde acesta nu există. 

La începutul anului Warner Bros. Discovery a închis serviciul Eurosport Player.