rakuten tv sustenabilitate

Rakuten TV a anunțat că își va îmbogăți oferta FAST cu lansarea WaterBear, primul canal liniar premium gratuit dedicat viitorului planetei noastre.

Canalul va fi disponibil pe Rakuten TV din 22 februarie în Marea Britanie, Irlanda, țările nordice și Țările de Jos.

WaterBear a fost fondată în 2021 ca prima platformă interactivă de streaming dedicată mediului, prezentând povești puternice din documentare premiate, scurtmetraje iluminatoare și seriale de impact. Oferta sa se concentrează în principal pe patru teme cheie: biodiversitate, climă, circularitate și comunitate.

Comentând despre lansare, Oliver Taprogge, vicepreședintele distribuției WaterBear, a declarat: „WaterBear se străduiește să spună povești despre ODD și să le transforme din cuvinte și legende în valori pe care oamenii le pot înțelege și aprecia.

„Suntem încântați să lucrăm cu Rakuten TV la distribuția canalului FAST al WaterBear. Această colaborare permite unui public și mai mare să aibă acces la conținutul bazat pe impact al WaterBear. Nu ne-am putea gândi la o sinergie mai bună ca piatra de temelie a coaliției noastre în creștere de parteneri de distribuție”.

Cedric Dufour, CEO și președinte Rakuten TV, a adăugat: „În scopul nostru de a aduce cel mai bun divertisment telespectatorilor noștri, suntem foarte încântați să lansăm canalul WaterBear și să punem sustenabilitatea în centrul atenției.

„Ne angajăm să oferim utilizatorilor noștri povești minunate inspiratoare pentru viața lor de zi cu zi și știm că WaterBear este un parteneriat excelent pentru a pune la dispoziție, gratuit, problemele de mediu pentru peste 140 de milioane de gospodării din Europa”.

Rakuten TV este disponibil și pe piața din România online sau prin aplicațiile dedicate.