TITLU LIGA 1

FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța par să fie echipele care se bat la titlu în acest sezon din Liga 1, relevă o analiză a celor de la Sportingbet. 

Este o ediție a campionatului intern mult mai disputată decât în ultimii ani și asta nu poate decât să bucure fanul neutru. Avem parte de un campionat foarte intens jucat, iar fiecare punct contează. Echipele se luptă până la final și caută în mod constant victoria.

Surpriza din această stagiune este adusă de echipa legendarului Gică Hagi, Farul Constanța. Cel poreclit Regele Fotbalului Românesc a reușit să aducă echipa din Constanța până pe primul loc în Liga 1 și asta nu este întâmplător. 

Nu trebuie uitat că Hagi a mai cucerit în trecut viitorul cu Viitorul Constanța, așa cum se numea înainte actuala Farul. Drept urmare, Hagi știe de ce este nevoie pentru a câștiga campionatul românesc, însă asta nu înseamnă că va avea o misiune ușoară. Nici vorbă.

Asta pentru că avem parte de o competiție acerbă. Celelalte două echipe care se duelează cu Farul în acest sezon sunt CFR Cluj și FCSB. Două dintre cele mai de succes echipe din fotbalul românesc. Nu va fi ușor, însă avem parte de o luptă în trei la titlu și asta face campionatul românesc mult mai atractiv pentru toată lumea.

Dacă vrei să pui la pariuri pe fotbalul din România, în Liga 1, atunci ar trebui să știi foarte bine cum arată situația în lupta pentru titlu. Cine poate să câștige în acest sezon marele trofeu? Ce argumente are fiecare? 

Cine ia titlul în sezonul 2022/2023? Cum stau cele trei favorite la casele de pariuri  conform Sportingbet.

Farul Constanța este liderul la zi și continuă să impresioneze. Cu un lot tânăr, Gică Hagi reușește din nou să impresioneze. Inspirația sa însă este importantă și a reușit să combine tinerețea cu experiența câtorva membri ai lotului care să îi ajute pe cei mai tineri. Cel mai mare argument al Farului se află pe bancă și este în persoana lui Gică Hagi, un antrenor extraordinar care a mai câștigat titlul. Un alt mare plus este faptul că Hagi este și patron, deci nu trebuie să-și facă griji privind presiuni din partea conducerii pentru a folosi anumiți jucători.

Același lucru nu poate fi spus însă și despre FCSB. Chiar dacă echipa din București are un lot extraordinar, realitatea este că acolo patronul Gigi Becali este cel care face echipa și este mai mult o loterie: câteodată îi iese, câteodată nu. În aceste condiții este foarte greu să faci performanță, atât la nivel național, cât și internațional.

Desigur, în luptă este și CFR Cluj, una dintre cele mai de succes echipe din România din ultimul deceniu. Pe banca ardelenilor se află Dan Petrescu, un antrenor extraordinar, capabil să obțină mereu cele mai bune rezultate, chiar dacă nu oferă cel mai spectaculos joc.

Așadar toate cele trei echipe au argumente solide, însă în final lupta pare să se dea între Farul Constanța și CFR Cluj.