metaminds

METAMINDS, unul din principalii integratori din România de soluții IT&C și securizare a infrastructurilor și aplicațiilor, confirmă performanțe financiare la nivelul tuturor indicatorilor de creștere și rentabilitate, în ciuda unui context economic dificil. 

Compania este, astfel, foarte bine poziționată pentru a susține planurile de dezvoltare și demarare a unei linii de business către noi arii de competență IT&C.

Cu peste 36 milioane euro cifră de afaceri la finalul lui 2022 (+84% față de 2021) și un profit net în creștere, care depășește 1,7 milioane euro, METAMINDS confirmă performanțe financiare superioare atât estimărilor inițiale, cât exercițiului financiar din 2021.

Rezultatele financiare peste așteptări din 2022 și prognozele de creștere pentru 2023 sunt încurajatoare. Ele reflectă atât potențialul de creștere al pieței, cât și nivelul de competitivitate a echipei METAMINDS.

Iar odată cu trecerea recentă la un sistem dualist de administrare și sosirea unor profesioniști cu competențe înalte la nivel de top management, METAMINDS își va accelera ritmul de creștere a performanețelor la toate nivelurile.”

Andrei Cruceru, Președintele Directoratului & Cofondator METAMINDS

Contextul geopolitic actual și folosirea la scară tot mai largă a tehnologiilor inteligente au accentuat nevoia de securitate la nivelul infrastructurilor și sistemelor IT&C cu valențe critice pentru siguranța națională. 

Ca urmare, statele și organismele internaționale au adoptat deja măsuri legislative mult mai stricte de protecție împotriva amenințărilor cibernetice.  Organizațiile vor fi nevoite să includă pe lista priorităților strategice – dacă nu au facut-o deja - și să operaționalizeze cât mai rapid soluții performante de reziliență a sistemelor și serviciilor informatice.