huidu cronica cârcotașilor

Prima TV va difuza un nou sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor, producătorul Șerban Huidu urmând să revină în postura de prezentator.

Șerban Huidu a luat decizia de nu mai prezenta emisiunea în urmă cu doi ani, emisiunea fiind prezentată de cuplul Dezbrăcatu (Codruț Kegheș) și Ioana Petric. Întoarcerea pe micul ecran al lui Huidu se datorează deciziei Ioanei de a pleca din acest proiect.

Ioana Petric a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că pleacă de la Cronica Cârcotașilor:

"Au fost 15 ani extraordinari, atat de plini si de fericiti, ca n-as putea sa ii cuprind in doar cateva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viata alaturi de oamenii astia frumoşi, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptiva, prin urmare aceasta decizie, care imi apartine 100%, nu a fost deloc una uşoară. Cu toate astea, in adâncul sufletului meu, sunt convinsa ca e cea corecta.

Cred ca in viata e important sa iti accepţi propriul adevăr si chiar daca inevitabil te gândeşti si la cei din jur, sa faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simtit acum- nevoia unui nou inceput, nevoia de a ma redescoperi, de a-mi demonstra mie niste lucruri si de a face loc altor visuri."

Invitat în urmă cu câteva săptămâni la emisiunea 40 de întrebări, Huidu a spus că va reveni în postura de prezentator dacă este cazul. Acum, producătorul emisiunii a spus că plecarea Ioanei Petric a forțat revenirea lui pe micul ecran.

Noul sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor revine în fiecare miercuri de la ora 20 la Prima TV. Emisiunea va trece prin schimbări de format. De asemenea, Huidu a precizat că emisiunea se va filma într-un studio virtual, renunțând astfel la vechiul platou.