SUCCESIUNEA

Cel de-al patrulea sezon din SUCCESSION/ SUCCESIUNEA, celebrul serial HBO Original creat de Jesse Armstrong și câștigător al Premiilor Emmy, debutează pe HBO și HBO Max pe 28 martie.

Serialul explorează dinamici de familie și putere prin ochii patriarhului Logan Roy (Brian Cox) și ai copiilor acestuia - Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) și Connor (Alan Ruck).

În noul sezon, vânzarea conglomeratului media Waystar Royco către vizionarul în tehnologie Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) se apropie cu pași repezi. Mișcarea provoacă disensiuni importante în familie, pe măsură ce membrii acesteia anticipează o serie de schimbări majore în viețile lor pe care le-ar putea produce încheierea acestei tranzacții. În timp ce pornește o aprigă luptă pentru putere, familia ia în calcul un viitor în care influența lor culturală și politică este substanțial redusă.

Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe și Jóhannes Haukur Jóhannesson se alătură în acest sezon distribuției serialului. 

Harriet Walter (Lady Caroline Collingwood), James Cromwell (Ewan Roy), Natalie Gold (Rava Roy), Caitlin Fitzgerald (Tabitha), Ashley Zukerman (Nate Sofrelli), Larry Pine (Sandy Furness), Mark-Linn Baker (Maxim Pierce) și Pip Torrens (Peter Munion) își reiau rolurile. 

Revin, de asemenea, Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, Juliana Canfield și Jeannie Berlin. 

Din distribuția noului sezon mai fac parte Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk și Stephen Root. 

Primele trei sezoane ale serialului SUCCESSION/ SUCCESIUNEA s-au bucurat de un succes răsunător: 48 de nominalizări la Premiile Emmy și 13 trofee câștigate, inclusiv pentru Cel mai bun serial dramatic (al doilea și al treilea sezon). Lansat în octombrie 2021, al treilea sezon a fost răsplătit cu premiul SAG pentru cea mai bună distribuție a unui serial dramatic și a câștigat premiile WGA, DGA și PGA.

Apreciat deopotrivă de critici și de public, serialul dramatic satiric SUCCESSION/ SUCCESIUNEA continuă o poveste impresionantă despre relațiile de familie care se transformă odată cu interesul și lupta fiecăruia pentru validare și mai ales pentru o moștenire fabuloasă care se traduce în avere, reputație și putere.