django

Noul serial western „Django” va fi difuzat în premieră exclusivă în România de Focus Sat. Producția filmată integral în România este un western complet diferit de canoanele genului, care are în distribuție nume celebre precum Matthias Schoenaerts, Noomi Rapace, Lisa Vicari, Nicholas Pinnock și promite să ofere o experiență TV unică.

În exclusivitate, Nicholas Pinnock te invită să urmărești super-producția “Django" - 

Locurile de filmare “Django" - peisaje de o frumusețe memorabilă :

O co-producție CANAL+ și Sky Atlantic, serialul „Django”  este inspirat de filmul italian omonim regizat de Sergio Corbucci (din 1966), un western spaghetti care i-a lansat cariera actorului italian Franco Nero și care l-a inspirat pe Quentin Tarantino să creeze „Django dezlănțuit” (2012). De luni, 24 aprilie, serialul este disponibil publicului român în Aplicația Focus Sat și la Focus Sat TV (câte două noi episoade în zilele de luni și joi de la ora 21:30).

Serialul a fost filmat integral în România timp de 27 de săptămâni, în perioada mai-noiembrie 2021, în numeroase regiuni din țară: în zona Brașovului (în craterul vulcanului stins din satul Racoş), Râșnov, Zărnești, în studiourile Castel Film, Frame Studios și Buftea Studios, în Dobrogea (Munții Măcin, Cheile Dobrogei, malul Mării Negre), la Vulcanii noroioși, dar și în împrejurimile Bucureștiului, la Potigrafu și Călugăreni.  

A fost realizat de o echipă internațională compusă din peste 600 de tehnicieni, oameni de producție și actori din România, Belgia, Suedia, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Ucraina, Croația, USA și Canada, cu o investiție de 40 milioane de euro. Echipa de producție din România a fost cea de la Frame Film sub conducerea lui Andrei Boncea, Claudia Stavrositu și Adrian Codoi, iar din distribuție fac parte și actorii români Mihai Sandu Gruia, Gabriel Spahiu, Bogdan Farcaș, Aida Economu, Claudiu Trandafir, Tiberiu Hărșan și Cătălin Constantin Gheorghe. 

Acțiunea serialului „Django” ne poartă în Vestul Sălbatic la sfârșitul anilor 1800 și spune povestea lui Django, un pistolar taciturn și enigmatic care sosește în izolatul orășel Noul Babilon construit în vârful unui crater de vulcan, în care oricine, indiferent de rasă, identitate sau statut social, este primit cu braţele deschise. Bântuit de uciderea familiei sale în urmă cu șapte ani, în timpul Războiului Civil, Django află ca Sarah, fiica lui, este încă în viață și că a supraviețuit masacrului. Fusese salvată de John Ellis, întemeietorul orașului, care a crescut-o  alături de cei trei fii ai lui. Dar Sarah, acum o femeie în toată firea, îi cere tatălui ei să plece. Se teme că prezența lui îi pune în pericol noua famile și orașul. Însă Django nu vrea să își piardă fiica pentru a doua oară.

Din 24 aprilie urmărește primele două episoade ale serialului „Django” în Biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat de oriunde te afli și de pe orice tip de dispozitiv smart. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea să testeze gratuit Aplicația Focus Sat timp de 7 zile.