Operatorul de telecomunicatii Digi (RCS-RDS) are de ceva vreme o aplicație ce oferă conținut live pentru o serie de posturi de televiziune. Digi Online este promovat ca fiind serviciul ce permite vizionarea pe telefon, tableta, PC sau smart tv a unui numar de peste 91 de canale tv.

Dacă vreți Digi Online este un fel se IPTV cu acces limitat la grila de programe oferite de operatorul telecom. 

Deși nu este promovată pe site-ul operatorului, Digi Online are și o versiune pentru Android TV... adică pentru smart tv-uri. Aplicația este actualizată periodic cu noi funcții deși a rămas în urmă cu actualizarea numelor unor canale tv și cu introducerea unor posturi disponibile in aplicatiile de mobil sau platforma web.


Recent, aplicația Digi Online pentru Android TV a primit o funcție catch-up tv sau vizionare a inregistrărilor unor emisiuni tv difuzate anterior. Numarul de canale disponibile cu arhiva unor emisiuni este destul de limitat si include canalele Digi (Digi 24, DigiSport, DigiWorld, Digi Life, Digi Animal World, Prima TV, Cartoon Network, Cartoonito, Aleph News, DaVinci Learning, Realitatea Plus).



Asa cum se poate observa si din imagini, aplicatia permite vizualizarea inregistrarilor din ultimele 5 zile. De asemenea nu exista posibilitatea ca un utilizator sa inregistreze manual un anume program ci doar programele alese de Digi.

Numărate, există 91 de canale de televiziune pe aplicația DigiOnline pentru smart tv, din oferta lipsind posturi disponibile în aplicația web precum Tralala, SkyNews, PrimaSport 1, 2, 3, BBC First.


In ciuda unor lipsuri, numarul de canale disponibil pe aplicatia de smart TV este destul de generos si este corelat cu oferta de canale ale abonatului. Include și unele surprize cum ar fi oferirea versiunilor HD pentru Epic Drama HD, Kiss TV HD, Magic TV, Rock TV HD (recent  eliminat din grila tv). Dacă sunteți abonat la extraopțiunile HBO sau FilmNow, aveți acces și la aceste posturi tv.

Interfața aplicației smart tv este una promițătoare și oferă utilizatorilor funcții pe care alti operatori le au de foarte mult timp. Dacă vreți, pe domeniul TV și servicii adaptate noilor tehnologi, RCS-RDS (Digi) este în urma celor de la Vodafone sau Orange.