Întreprinderile mici sunt adesea ținta atacurilor cibernetice. Acest lucru se datorează faptului că proprietarii de IMM-uri cred că infractorii cibernetici atacă doar companiile mari sau instituțiile publice. În plus, majoritatea proprietarilor de IMM-uri au nevoie de ajutor pentru a-și permite securitatea cibernetică.

Potrivit sba.gov (Small Business Administrators), întreprinderile mici sunt ținte de dorit, deoarece au informații pe care infractorii cibernetici (actori răi intenționați, guverne străine etc.) le doresc și, de obicei, le lipsește infrastructura de securitate a întreprinderilor mai mari pentru a-și proteja în mod adecvat sistemele informatice pentru diseminarea datelor și informațiilor, stocarea și accesarea. 

SCR 50AXE de la Zyxel  încorporează un firewall, gateway VPN, cea mai recentă conectivitate WiFi 6E și un abonament încorporat cu securitate gratuită pentru a proteja împotriva amenințărilor precum ransomware, phishing, malware, spyware și viruși. În plus, SCR 50AXE este un ușor de utilizat, într-o singură soluție de router cloud securizată, care oferă un abonament gratuit pentru mediile de lucru hibride și proprietarii de afaceri mici.

În afară de securitatea rețelei fără abonament, SCR 50AXE detectează activități de rețea rău intenționate și previne descărcarea drive-by a amenințărilor cu răspândire largă.

Tri Nguyen, Channel Sales & Product Development Manager la Zyxel a explicat: "SCR 50AXE oferă o soluție accesibilă, ușor de gestionat, de înaltă performanță, care extinde în siguranță rețeaua corporativă în medii de lucru la distanță, permițând companiei și lucrătorilor de la distanță să realizeze numeroasele beneficii oferite de adoptarea politicilor work-from-home.

Caracteristici:

1. Abonament gratuit cu securitate încorporată - SCR 50AXE blochează intruziunea, exploatarea, dark web-ul, anunțurile, proxy-ul VPN și oprește frauda prin e-mail și phishingul. 

2. WiFi 6E optimizat - WiFi tri-band funcționează simultan pentru a crește ratele de date de până la 5,4 Gbps. Utilizând noua bandă de 6GHz cu canale divizate super-wide de 160 MHz sau 80MHz furnizate prin tehnologia WiFi 6E, SCR 50AXE oferă simultan viteze maxime pentru mai multe dispozitive cu latență scăzută.

3. Integrare și gestionare ușoară cu aplicația Nebula - SCR 50AXE este nativ în cloud, fiind ușor de implementat și gestionat cu platforma intuitivă Nebula de la Zyxel. Folosind aplicația Nebula, utilizatorii pot integra routerul securizat cu doar câteva clicuri, pot seta un singur nume WiFi pentru întreaga rețea, pot gestiona centralizat conectivitatea și securitatea rețelei de oriunde și pot vizualiza postura de securitate a rețelei dintr-o privire.

4. Gestionarea ușoară a accesului oaspeților - SCR 50AXE simplifică accesul oaspeților prin combinarea mai multor dispozitive din diferite rețele într-o singură rețea logică (VLAN).

5. Pachetul SCR pro opțional crește funcționalitatea și securitatea - Licența SCR Pro Pack deblochează toate categoriile de filtrare web, permițând utilizatorilor să urmărească și să reglementeze accesul la site-ul web pe baza categoriilor de conținut.