SkyShowtime a anunțat mai multe seriale originale și exclusive, care vor vea premiera pe serviciu la sfârșitul acestui an și în 2024. CEO-ul Monty Sarhan a dezvăluit seria viitoare în timpul unor discursuri principale la Cannes, la Marché du Film.

SkyShowtime va lansa în premieră un total de 10 serii originale în 2023 – o realizare uluitoare și aproape nemaivăzută pentru un serviciu care are mai puțin de un an. În plus, SkyShowtime este casa exclusivă pentru cele mai bune seriale de la Paramount Global, serviciul NBCUniversal Peacock și Sky Studios.

În regiunile nordice, SkyShowtime va lansa în premieră Codename: Annika, primul său original din regiune. Producția finlandeză-suedeză, intitulată anterior ID, este o serie de dramă criminală care se învârte în jurul anchetatorului finlandez de fraudă artistică Emma, care merge sub acoperire pentru a se infiltra într-o casă de licitații din Stockholm pentru a investiga legătura companiei cu un renumit spălator de bani cunoscut sub numele de „Blanko.” Seria va fi disponibilă în cursul acestui an.

Seria spaniolă SkyShowtime Original Las Invisibles (The Invisible Ladies) va avea premiera în Spania pe 5 iunie. Având în rolurile principale actori precum Lolita Flores, Maria Pujalte, Yoshira Escárrega, Paula del Río, Paula Mirá, Yaël Belicha și Elena Irureta, serialul se concentrează în jurul unui grup de personaje feminine puternice care, ca servitoare care lucrează la un hotel de lux din Marea Mediterană, lucrează pentru a-și restructura propriile vieți care sunt juxtapuse cu cele ale vizitatorilor bogați din stațiune.

Alte emisiuni SkyShowtime Originals anunțate anterior includ drama originală poloneză Warszawianka, disponibilă publicului pe 19 iunie, precum și comedia cehă și slovacă The Winner și originalul spaniol Mentiras Pasajeras (Minciuni fugare), ambele urmând să fie lansate mai târziu în acest an. Originalele spaniole, inclusiv Bosé și Los Enviados S1 (The Envoys) sunt deja disponibile pentru public, sezonul 2 din Por H o por B este disponibil din 26 mai și sezonul 2 din Los Enviados (The Envoys) urmând mai târziu în acest an.

Alte serii noi care vor veni la SkyShowtime la sfârșitul acestui an includ seria apreciată de critici „misterul săptămânii” Poker Face, cu Natasha Lyonne (Russian Doll, Orange Is The New Black) în rolul lui Charlie, care are o capacitate extraordinară de a determina când cineva este mincinos. Va debuta ca o serie originală SkyShowtime. În plus, SkyShowtime va prezenta în premieră Django – serialul în stil western și re-imaginarea celebrului film din 1966 în teritorii selectate din Europa Centrală și de Est, nordic, Portugalia și Spania.

Mai târziu în acest an, SkyShowtime va lansa The Curse, un SkyShowtime Original cu Emma Stone, Nathan Fielder și Benny Safdie, care explorează modul în care un presupus blestem perturbă relația unui cuplu proaspăt căsătorit. De asemenea, SkyShowtime va prezenta în premieră în exclusivitate cel mai recent serial Taylor Sheridan Special Ops: Lioness, cu liderul serialului și producătorul executiv Zoe Saldaña, câștigătoarea premiului Oscar și producător executiv Nicole Kidman, Laysla De Oliveira și câștigătorul premiului Oscar Morgan Freeman. Seria originală urmărește echipa Lioness Engagement în timp ce ajută la doborarea unei organizații teroriste din interior.

A doua parte foarte așteptată a sezonului 5 din Yellowstone va fi transmisă exclusiv pe piețele SkyShowtime la sfârșitul acestui an. În plus, cel de-al doilea sezon din serialul 1923, cu câștigătoarea premiului Oscar Helen Mirren și nominalizat la premiul Oscar, Harrison Ford. Sylvester Stallone care au un rol principal in serialul de comedie Tulsa King – toate de la nominalizata la Oscar Taylor Sheridan – vor veni exclusiv la SkyShowtime. Serialul Halo – bazat pe jocul de succes cu același nume – revine pentru sezonul 2.

Filmele de succes Babylon, Bros, M3GAN și She Said vor avea premiera exclusiv pe SkyShowtime în majoritatea piețelor, alăturându-se filmelor de succes Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion și Minions: The Rise of Gru — toate disponibile pentru a fi difuzate fără costuri suplimentare.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a declarat: „SkyShowtime este dedicat Europei și suntem mândri să lansăm o programare originală pe piețele noastre. Premiera unei liste atât de robuste și impresionante de 10 serii originale în primul nostru an este practic nemaiauzită pentru un nou serviciu de streaming. Ca găzduire a unora dintre cele mai convingătoare programe exclusive – reprezentând cele mai bune producții de la Hollywood și regiune – și o gamă excepțională de filme, SkyShowtime este dedicat să ofere clienților din toată Europa o ofertă de conținut premium la un preț avantajos.”

Dispunând de mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la seriale noi și exclusive, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de bibliotecă de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock - toate în flux într-un singur loc. 

SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia . SkyShowtime este disponibil direct pentru consumator prin aplicația SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web.