grill fest constanta 2023

Grill Fest, cea mai nouă experiență de barbecue și muzică din România, a fost primită cu entuziasm de publicul din Constanța dar și turiștii ajunși pe litoral în mini vacanța de 1 mai. 

Timp de 3 zile, pe plaja Reyna, peste 40 000 de oameni au venit să se bucure show-uri culinare inedite, mâncăruri savuroase și concerte ale celor mai relevanți artiști ai momentului.

Experiențele culinare au fost asigurate de grill chefs faimoși din toată țara care au participat la Grill Fest precum Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Mao, dar și Smokăreală și Frăția Ceaunelor. Participanții au fost martorii unor show-uri live, Orlando Zaharia b2b Iulian Olaru, demonstrație live de cuțite de la Boby Custom Knives, o roată spectaculoasă la intrarea în festival, unică în România. 

La standul Ozana a fost realizat de 1 mai cel mai mare micl, cu prilejul Zilei Muncii. Grill Fest este un eveniment dedicat familiei, așa că au fost și activări pentru copii, susținute de Alexander Florescu. Tot în festival, publicul a putut savura în premieră vinul Meatology, creat special cu prilejul evenimentului.

Participanții au putut savura picanha pastrami, pulled pork, brisket, burgeri, coaste, porchetta, arrosticini, kebab, mici, cârnați, aripioare, somon, creveți, calamar, calcan, hamsie și multe alte preparate din carne și pește, dar și legume, plus zone de drinks. Nu au lipsit nici dulciurile: papanași, waffles, baklava, nachos, popcorn, pancakes și clătite.

Serile au fost pline de energie și muzică de calitate, datorită show-urilor susținute de Spike, DJ Project, Ioana Ignat, Carla’s Dreams, Manuel Riva, Smiley, AlbWho. Spike a avut-o pe Andia ca special guest, iar DJ Project și Ioana Ignat pe Sebastian Dobrincu. 

Alte momente speciale au fost prezentate publicului de către White Feathers și Bianca Avram, iar DJ Sever a asigurat atmosfera plăcută pe durata festivalului. Evenimentul a fost prezentat de Marian Soci de la Kiss FM.

„Suntem onorați de entuziasmul cu care am fost întâmpinați de publicul din Constanța pe durata celor trei zile în care a avut loc Grill Fest pe plaja Reyna. Acest lucru ne motivează să revenim cu o ediție și mai bună, complexă, cu momente speciale. Mulțumim chefilor, producătorilor și tuturor celor peste 40 000 de persoane care ne-au fost alături în festival, artiștilor care au ales să ne susțină încă de la prima ediție, dar și Primăriei Constanța pentru deschidere și suport”, a spus Eugen Capră, fondator Grill Fest.

”De fiecare dată când ni se propun proiecte interesante care îi aduc pe constănțeni laolaltă să petreacă timp de calitate împreună, suntem încântați să ne alăturăm. Am participat eu însumi la eveniment și am fost încântat să văd constănțeni de toate vârstele pe malul Mării, tineri si familii bucurându-se de un eveniment inedit și de muzica celor mai mari artiști din România”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimar Constanța.