În 2023 Techsylvania aniversează a 10-a ediție și pregateste un eveniment in-person care redefinește conceptul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. Evenimentul din Cluj se află mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu.

A 10-a ediție Techsylvania într-o locație aniversară

În 7 si 8 Iunie CEO, fondatori, directori executivi, investitori și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca. Aici vom găsi o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea și-au găsit, toate, loc.

Formatul evenimentului

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor - toate centrate în jurul oportunităților de a inova.

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora.

O săptămână întreagă de evenimente satelit

După o perioadă grea pentru evenimentele de peste tot, Techsylvania celebrează a 10-a ediție cu o serie de evenimente live unde participanții au șansa de a se conecta cu alți profesioniști, de a se relaxa sau de a-și aprofunda cunoștințele.

Toate aceste evenimente se desfășoară în proximitatea Techsylvania și vor crea un circuit al tehnologiei între 5 și 11 Iunie.

Printre numele care vor urca pe scena Techsylvania se regasesc:

Scott Chacon

A cofondat & vândut GitHub, o platformă cu 100 de milioane de dezvoltatori pentru 7.5 miliarde dolari

Slava Rubin

A fondat Indiegogo, una dintre cele mai cunoscute platforme de crowdfunding din întreaga lume

Yossi Matias

Directorul fondator al Centrului Google din Israel și lider al eforturilor de AI din Europa.

Prințul Constantijn van Oranje al Olandei

Un pilon important care sustine cuantificarea și accelerarea ecosistemului tehnologic al Olandei.

Efi Dahan

Coordoneaza eforturile regionale pentru PayPal, cea mai relevantă companie fintech din lume

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. Numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 5 000 de participanți.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate online pe site-ul Techsylvania