Navigation

MB MUSIC RADIO
MB MUSIC este un proiect online muzical de radio si tv lansat in anul 2009, dupa ce in prealabil a functionat sub alte denumiri.

Sub sloganul „We love music”, MB MUSIC RADIO aduce in fiecare zi cel mai bun mix. Cele mai bune piese si cei mai buni artisti se aliniaza la start intr-un playlist menit sa te binedispuna.

MB MUSIC isi propune sa promoveze muzica buna, de aceea vom incerca intotdeauna sa promovam acei artisti care merita atentia vostra si care au un cuvant de spus in industria muzicala.

Conceptul MB MUSIC RADIO este dedicat tuturor celor ce nu isi pot imagina o zi fara muzica. Postul ofera o varietate de stiluri muzicale: de la cele mai recente hituri, la cele mai bune piese din anii ce au trecut. Daca ai nevoie de o pauza de la munca solicitanta, te poti delecta cu o ora de muzica de relaxare. Seara este dedicata muzicii dance, cei mai tari DJ ai momentului se aliniaza la start cu propriile show-uri. De la EDM la Trance, Alternative, DNB si Chillout, exista cu siguranta un show pe care vrei sa il asculti.

Pe MB MUSIC TV ai posibilitatea de a urmari videoclipuri mai vechi cu hituri ce au facut istorie in clasamente. Postul emite non stop online prin intermediul platoformei Viloud..
GRILA MB MUSIC RADIO ESTE DISPONIBILA AICI.

0 comments:

Comentariul va fi postat dupa aprobare