In aceasta pagina puteti regasi o lista de posturi de televiziune ce ofera transmisiune online legala a programelor lor tv.

Pentru vizionare nu veti avea nevoie de instalarea unor playere dedicate. Veti avea nevoie de conturi pe unul din serviciile: Digi Online (RCS-RDS), Horizon Go (UPC-Vodafone), Orange, Telekom TV. In unele cazuri accesul este gratuit, fara sa fie nevoie de un cont iar in alte cazuri va este solicitat un cont.

De regula, primul link duce catre streamul live oferit de post. Exista un numar de 60 de canale tv ce va ofera streaming gratuit, fara costuri suplimentare direct pe site-urile lor. In unele cazuri va este solicitat un simplu cont gratuit, puteti folosi un cont de facebook sau de Google. Din cele 60 de canale, majoritatea au player direct integrat, fara sa fie nevoie de alti pasi.

ATENTIE: in marea majoritate a cazurilor streamul live poate fi blocat exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru modalitatea de activare a serviciilor DigiOnline, UPC Horizon Go, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV va trebui sa va adresati operatorilor respectivi (detalii mai jos).

Puteti urmari canalele tv de mai jos folosind si aplicatii dedicate pentru Android si iOS precum : Digi Online, Horizon GO, Telekom TV, Orange TV GO, HBO Go, Film Box Live. Accesul la servicii este disponibil si pe laptop/pc

ATENTIE: Aceasta pagina nu contine decat link-uri catre streamuri oficiale si nu promoveaza servicii ilegale ce incalca drepturi de transmisie.

LISTA DE MAI JOS ESTE ARANJATA TEMATIC: posturi Generaliste, Stiri, Sport, Lifestyle/Femei, Documentare, Filme & Seriale, Copii, Muzica, Regionale, Religioase, Posturi straine.


CUM ACCESEZI PRO TV PLUS

Platforma este disponibila gratuit pe teritoriul Romaniei iar pentru a urmari canalele TV in direct aveti nevoie de un cont gratuit. Serviciul nu detine aplicatii dedicate si este disponibil doar din browser atat pe desktop cat si pe mobil.

CUM ACCESEZI ANTENA PLAY

Serviciul la cerere Antena Play este disponibil contra cost, la un pret de 3 euro pe luna. Serviciul poate fi accesat atat pe laptop/pc, cat si prin aplicatii dedicate pentru smartphone si smart tv.

CUM ACCESEZI TVR+

Serviciul postului public de televiziune este disponibil in mod gratuit fara sa fie nevoie de creearea unui cont. Serviciul este disponibil in broswer.

CUM ACCESEZI DIGI ONLINE

Serviciul Digi Online este disponibil clientilor RCS-RDS, Digi Mobil. Acesta este disponibil gratuit pentru clientii Digi Romania si poate fi activat din contul de client. Clientii DIGI vor trebui sa accese pagina de Servicii, sa selecteze Digi Online si sa isi creeze un numar de utilzator si o parola. Accesul la canale este strict legat de extraoptiunile existente. (Spre exemplu pentru a urmari canalele HBO sau Film Now trebuie sa aveti activate aceste extraoptiuni in sectiunea TV). Serviciul este disponibil in browser sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone.

CUM ACCESEZI HORIZON GO DE LA UPC

Serviciul Horizon GO de la UPC este disponibil gratuit pentru clientii UPC.  Ca sa accesezi serviciul poti instala aplicatia dedicata sau versiunea web si te autentifici cu numele de utilizator si parola de client UPC. Iti poti de asemenea creea un cont UPC in sectiunea dedicata de pe site-ul companiei.
Serviciul este disponibil in browser sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone.

CUM ACCESEZI TELEKOM TV

Serviciul Telekom TV Web & Mobile este disponibil atat pentru cei care nu au servicii Telekom cat si pentru clientii existenti. Exista doua tipuri de abonament: Canale TV Online M (72 de canale )si L (97 de canale) la care se pot adauga extraoptiuni. Preturile abonamentelor difera in functie de serviciile pe care le aveti la acest operator. Detalii complete aici. Oferta pentru non clienti porneste de la 15 lei/luna. Serviciul este disponibil in browser sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone.

CUM ACCESEZI SERVICIUL ORANGE TV GO

Serviciul Orange TV Go este disponibil pentru abonatii Orange ce au contractat servicii de abonament  Orange Me, Orange Net, Orange Pro sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit. Poti de asemenea sa activezi serviciul in mod separat prin contractarea unui abonament Orange TV GO: Optiunea Local HD GO costa 2 euro pe luna si ofera acces la 27 de canale tv. Optiunea World HD Go iti ofera acces la 58 de canale pentru 3,5 euro pe luna iar optiunea Family GO HD costa 4,5 euro pe luna si ofera acces la 87 de canale tv. Gasesti mai multe informatii aici. Serviciul este disponibil in broswer sau prin aplicatiile dedicate pentru smartphone sau smart tv.

CUM ACCESEZI PLATFORMA FILM BOX

Serviciul Film BOX Live este disponibil contra cost la un pret lunar de 20 de lei/luna. Exista aplicatii dedicate pentru smartphone, smart tv sau puteti accesa versiunea de browser. 

* Nota: Aceasta pagina se actualizeaza periodic. Daca doriti sa ne propuneti un canal tv sau sa ne seziati disfunctionalitatea unei pagini, puteti folosi formularul de contact.