golden boy antena 1

Deși a fost o surpriză totală, premiera serialului turcesc Golden Boy la postul de televiziune Antena 1 nu a adus rezultatele așteptate de post. Odată cu premiera show-ului de talente Românii au Talent, audiențele serialului turcesc au fost dezastruoase.

După cinci episoade, Golden Boy va fi scos din grila de programe a Antena 1. In ultima vineri, serialul a fost urmărit de 401.000 de spectatori la nivel național, conform datelor de audiență ale Kantar Media. Spre comparație la PRO TV se uitau 2,66 milioane de oameni.

După episodul de vineri, 10 februarie, Golden Boy se mută de pe Antena 1. Mai precis, următorul episod al serialului turcesc va putea fi urmărit miercuri, 15 februarie, pe Happy Channel, conform TV MANIA.

Potrivit noii grile de programe Happy Channel, drama cu Afra Saraçoğlu în rol principal va fi difuzată miercurea, de la ora 20 la 22. În reluare, Golden Boy va putea fi urmărit tot pe Happy Channel, joia, de la ora 9.15, dar și sâmbăta și duminica, de la ora 19.00.

În locul serialului turcesc Antena 1 va difuza filme, din 17 februarie. Prima producție va fi „Godzilla”, filmul din 2014, cu Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston.

Filmările serialului au fost oprite în Turcia

Asociația Producătorilor de Film și Televiziune din Turcia a dat publicității un comunicat în care afirmă că membrii săi au luat o pauză de la filmările pentru filme și seriale de televiziune pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremurele devastatoare din această țară. Aproape toate companiile de producție importante din țară au încetat filmările, iar posturile de televiziune nu vor difuza seriale în această săptămână. Printre producțiile pentru care se filma se află și serialul Golden Boy.

Golden Boy, serialul-fenomen care a cucerit Turcia, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Golden Boy” are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan.

Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate. Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Vestea că bogătașul caută o mireasă pentru nepotul său vine ca un fulger pentru Kazim, pentru care singura șansă la îmbogățire sunt cele două fiice ale sale, Suna și Seyran. Ifakat o consideră pe Suna potrivită pentru a se mărita cu Ferit, astfel că stabilește ziua în care cei doi se vor întâlni și se vor logodi.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu. Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare sunt la ordinea zilei în noua lor viață.