Contact

Daca aveti sugestii, opinii si comentarii va rog sa utilizati formularul de contact. 


Articolele prezentate pe acest blog respectă prevederile Art. 30 din Constituția României cu privire la Libertatea de exprimare. Dacă aveți opinii, comentarii sau doriți un drept la replică, dacă este cazul, puteți folosi formularul de contact.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Răspunderea pentru textul articolelor aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Acest blog/website și persoanele fizice care sunt asociate cu aceasta nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe acest website sunt obținute din surse publice și deschise, dar si din comunicate de presă transmise direct către noi.

In atenția reprezentanților companiilor de PR sau persoanelor interesate


Pentru comunicate de presa insotite de text, poze sau video folositi adresa de e-mail chirea.bogdan(at)gmail.com. 

ATENTIE: din motive editoriale nu toate comunicatele de presă sunt preluate, trimiterea lor reprezintă acordul cu privire la modificarea continutului din motive de politica editoriala de catre editor sau publicarea pe alte site-uri detinute.

Transmiterea de comunicate de presă spre adresele de contact și publicarea acestora presupune faptul că ați înțeles că articolele de tip advertorial sau ce conțin link-uri publicitare NU sunt publicate ca atare sau, dacă reprezintă interes, ele pot suferi modificări. In caz contrar, ele nu sunt publicate decât cu încheierea obligatorie a unui contract/convenție de colaborare. Responsabilitatea conținutului din articolele de tip comunicate de presă aparține autorilor acestora.

Comunicatele de presă trebuie însoțite obligatoriu de cel puțin o poză reprezentativă pentru a putea fi publicate.

Pentru informații detaliate despre publicitate și parteneriate accesati această pagină.

 Mă găsești și pe paginile de pe rețelele de socializare:


(full-width)