Termeni și condiții

Comentarii

Site-ul www.bogdan-chirea.ro este o pagina de internet fara restrictii de acces fata de utilizatorii sai. Informatiile de pe acest website au caracter informativ. Orice utilizator isi poate exprima opiniile asupra subiectelor prezentate pe acest site. Postarea de comentarii se face cu  respectarea unui limbaj adecvat fiind interzise folosirea de comentarii cu caracter obscen, trivial, discriminatoriu sau rasist.

Sunt interzise comentariile de tip SPAM, fiind folosite in acest sens instrumente de blocare a unor astfel de comentarii. Administratorul/editorii acestui website au la dispozitie posibilitatea aprobarii de comentarii postate la articolele de pe website. Comentariile care nu sunt aprobate fac parte din categoria celor interzise pe site, nu au legatura cu articolul sau fac reclama mascata la un produs anume.

In scopul blocarii acelor actiuni precum atacuri de tip SPAM, website-ul colecteaza automat date de identificare ale utilizatorilor ce posteaza comentarii pe site.

Datele colectate sunt folosite strict in scopul mentionat si nu sunt/nu pot fi instrainate altor persoane. In momentul postarii de comentarii pe website, utilizatorul este de acord ca datele sale precum numele si comentariul sunt publice, iar adresa sa de email este pastrata in vederea remiterii de eventuale notificari privitoare la continutul comentariilor postate.

Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Va informam de asemenea ca site-ul nostru foloseste serviciile platformei Disqus pentru postarea de comentarii. Daca folositi serviciile site-ului Disqus va rugam sa consultati paginile de Termeni si conditii ale platformei, disponibile aici.

(full-width)

(hideAds)

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!