Publicitate si parteneriate

Acest website este un proiect online independent/ freelancer si nu este reprezentat de o entitate economica/persoana juridica. Publicatia este deschisa incheierii de acorduri in vederea posibilitatii promovarii produselor, serviciilor sau diferitelor evenimente prin intermediul canalelor sale de comunicare. 

Consultati optiunile de mai jos pentru a alege modalitatea potrivita de promovare:

ADVERTORIALE

Acest website accepta publicarea de articole de tip advertorial, ce contin link-uri publicitare catre alte site-uri.

ADVERTORIALELE pot fi reprezentate de texte sau comunicate de presa, ce pot contine linkuri externe, asupra carora editorii nu intervin cu opinii si comentarii si alte date.

Articolele de tip advertorial trebuie sa se incadreze in mod obligatoriu in subiectele si tematica site-ului si pot fi scrise de advertiseri sau de catre publisher.

Orice articol de tip advertorial este analizat in prealabil si imi rezerv dreptul de a refuza un articol daca acesta nu se incadreaza in politica editoriala a site-ului.

Pentru contractarea unui articol de tip advertorial se incheie in mod obligatoriu o convenție sau acord/contract de colaborare in care sunt trecute obligatiile ambelor parti, preturi si modalitati de plata. Nu sunt publicate articole de tip advertorial fara a avea semnat un acord in acest sens.

Pentru detalii complete despre modalitatea de contractare a unui advertorial pe site te rog sa trimiti un mail la chirea.bogdan @ gmail.com. Vei primi in cel mai scurt timp un raspuns cu detaliile complete.

Google Adwords

Site-ul foloseste publicitatea oferita de serviciile Google Adwords. Advertiserii pot folosi targetarea de reclame pentru afisarea acestora pe paginile site-ului.

PUBLICITATE DIRECTA PE SITE

Pentru publictate directa pe website puteti apela la una din urmatoarele solutii:

Spatii publicitare sub forma de bannere, clipuri video. Formate acceptate pentru bannerele publicitare pot fi fisiere tip .jpg, .png, .gif sau clipuri video;

Persoanele interesate sa achizioneze spatiu publicitar pe acest website sunt rugate sa trimita un email la adresa chirea.bogdan@gmail.com.

Pentru afișarea de reclame pe acest site se încheie obligatoriu o convenție sau un acord în acest sens.

RETELE DE AFILIERE

Site-ul foloseste retelele de afiliere Profitshare si 2Performant. Daca folositi sistemele de afiliere prezentate si doriti o promovare speciala a ofertelor dumneavoastra pe site te rog sa mă contactezi pe adresele de mail pentru dezvoltarea unei campanii de afiliere.

COMUNICATE DE PRESA

Companiile interesate pot remite comunicate de presa pe adresa de e-mail chirea.bogdan@gmail.com urmand ca acestea sa fie afisate pe www.bogdan-chirea.ro [*]

[*] Prin transmiterea comunicatelor de presa se intelege text insotit de o imagine si/sau video. Autorul isi rezerva dreptul de a nu publica integral comunicatul de presa sau de a adauga opinii, comentarii sau alte detalii. Orice comunicat de presa trebuie sa se incadreze in tematica site-ului si nu voi publica comunicate de presa care imbraca forma unui advertorial/articol platit. Daca acestea reprezinta teme de interes autorul are libertatea de a modifica articolul, de a il completa, elimina link-uri publicitare s.a. Unele comunicate de presa pot fi preluate si publicate si pe alte site-uri detinute/partenere daca sunt de interes.

In cazul in care detineti un website dedicat special comunicatelor de presa sau prezentarii produselor dumneavoastra puteti sa acordati dreptul preluarii materialelor si informatiilor prezentate pe website-urile dumneavoastra.

PENTRU OPȚIUNILE DE PUBLICARE DE ADVERTORIALE SI/SAU AFISARE PERSONALIZATĂ DE BANNERE PUBLICITARE, ALTELE DECAT RETELELE DE AFILIERE SAU SISTEM GOOGLE ADS, INCHEIEREA UNEI CONVENȚII SAU A UNUI ACORD DE COLABORARE VA FI OBLIGATORIU. TERMENII SI CONDITIILE COLABORĂRII VOR FI STIPULATI IN DOCUMENTUL CE VA AVEA ULTERIOR VALOAREA LEGALA ȘI VA REPREZENTA DOCUMENT JUSTIFACTIV DACA ADVERTISERUL ARE NEVOIE DE UN DOCUMENT FISCAL. 

(full-width)

(hideAds)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!