Pe langa proiectele personale, detin o lista destul de lunga de website-uri la care lucrez sau am lucrat. Pana in urma cu ceva timp am venit in intampinarea celor au dorit sa isi creeze un site sau pagina web pentru afacerea sa, proiect, hobby sau pagina personala.

PORTOFOLIU PAGINI WEB


 • IT MANIA TV (Wordpress)
 • MB RADIO (Wordpress)
 • Primaria Lumina (Wordpress)
 • Voifibine.ro (Wordpress)
 • Bogdan Chirea (site-ul de fata) - Blogger
 • Forum RBD
 • MB GAMES (Wordpress) - inactiv
 • MB MUSIC VIDEO (Script PHP) - inactiv
 • Reprezentant Cosmetice (Blogger) - inactiv
 • Beautyflame - inactiv
 • Reprezentant Oriflame - inactiv
 • Sport Fan (Blogger) - inactiv
 • Stiri Constanta - inactiv
 • OrifBell - inactiv
 • Mediablog - inactiv
 • Diego Gonzales - inactiv
 • Rebelderomania - inactiv
 • Sampol (HTML) - inactiv
 • MB Fun (inactiv)

Printre primele proiecte se afla www.hitradio.home.ro, prin 2005 (wow, cum au trecut anii !). Un mic sample al site-ului il ai mai jos.


Site-ul era un fel de portal cu stiri din muzica, si alte aplicatii si informatii utile care la vremea lui a avut un oarecare succes. Desigur, el a suferit multe modificari, printre care si mutarea pe un alt domeniu  si alta interfata.

Prin 2006 insa am avut o idee stralucita, cum imi place mie sa-i zic. In cautarea de a lansa ceva care sa fie si cautat si util am lansat un site dedicat formatiei mexicane RBD si serialului Rebelde. Cum am ajuns la ei e o poveste mai lunga iar de la ce am inceput si la ce am ajuns este o poveste si mai lunga. Am inceput initial cu rebelde.trei.ro.


Dupa doar trei luni site-ul ajunsese sa aiba un trafic de 15.000 de vizitatori intr-o saptamana. La o asemenea amploare am decis ca ar fi frumos sa ii cumpar un domeniu propriu si sa lansez www.rebelderomania.ro. Povestea a fost pentru mine una incredibila, am avut aproximativ 1.400.000 de vizitatori in toata perioada de functionare a lui. Munca a fost si incredibila insa, caci lucrul la acest proiect mi-a mancat o groaza de timp, insa pot spune ca a meritat. Mai multe despre povestea site-ului si a activitatii ce a rezultat din el am postat intr-o sectiune despre a ultimei versiuni (cred ca au fost vreo 5, dintre care doua sustinute de platforma wordpress.)
In paralel m-am ocupat si de site-ul primariei din localitatea mea. Lansata initial in format html, si gazduit pe serviciul lx.ro in 2007 sau anul urmator am trecut pe un domeniu propriu. Dupa un an de zile am decis, dupa ce lucrasem o perioada cu platforma wordpress, sa lansez o versiune noua a site-ului www.primaria-lumina.ro.  La inceput site-ul arata cam asa: Site-ul s-a bucurat de utilitatea la care ma asteptam. Este vizitat de locuitori, care interactioneaza cu primaria lasand comentarii si sesizari la articolele publicate si care ajung la primar si la care se cauta solutii sau raspunsuri. De asemenea este vizitat de alte institutii si a primit si laude din partea altor colegi pentru simplul fapt ca este diferit fata de alte site-uri din judet.

Lucrul cu platforma phpBB.  
Platforma phpBB este de fapt un forum. Iar forumul pe care il prezint acum este lansat din 2006, odata cu site-ul RBD. De atunci si pana in prezent acesta a strans aproape 10.000 de utilizatori inregistrati si sectiuni noi, menite sa dezvolte comunitatea de fani, care intre timp e doar o comunitate de persoane care impart aceleasi pasiuni.


Joomla

Dupa aventura cu Wordpress, si instalarea pe un server propriu, si incercarea de a corecta unele erori cauzate de serviciul de hosting, am zis sa incerc sa vad ce e si cu Joomla.  Ca si Worpdress, Joomla este o platforma care iti permite sa dezvolti un site si sa il intretii online. Mai precis ai nevoie de instalarea lui pe un server, sa cauti un design pe gustul tau (o adevarata aventura dar nu e grea deloc daca stii sa te folosesti cu adevarat de resursele internetului) si apoi sa te pui pe treaba. . Una din dovezile ca resursele internetului sunt nelimitate sta in proiectul unui site de muzica care poate fi gazduit pe platforma Joomla, iar unul din exemple poate fi chiar asta:Proiecte HTML, atestate:
De-alunngul timpului am lucrat in HTML, ajutand doua cunostiinte cu atestatul de liceu pentru clasa a 12-a. Am incercat sa le prezint editoarele HTML si sa le explic mai pe indelete, asa cum a incertcat profesoara la cursul ECDL Webstart. Am lucrat la doua proiecte, unul legat de leu si altul de planeta pamant. Daca vrei sa primesti ajutor sau sa obtii un proiect poti lua legatura cu mine pe mail sau Messenger.

Iata mai jos doua exemple de site-uri pentru atestat:

Blogger
Am lasat la urma blogger pentru ca este platforma pe care o folosesc acum pentru a publica aceste informatii. Folosesc Blogger de ceva ani, initial am inceput cu boggy23.blogspot.com si apoi am lansat si acest blog. Desigur, in timp si aceste site-uri au cunoscut o diversitate de skinuri sau template-uri.

Altele
Eh si pentru ca sa nu ma plictisesc, va marturisesc ca ocazional m-am ocupat si de tradus in limba romana aplicatii, fraze, texte etc pentru Hi5, Facebook si aplicatia web si mobile Ebuddy.

Am oferit ajutor cu informatii despre cum poti sa iti creezi un website in format html, css sau platforme Blogger, Wordpress, Joomla, forumuri phBB, smf, pagini Facebook.

Contact proiecte web:

DATORITĂ TIMPULUI LIMITAT IN MOMENTUL DE FAȚĂ NU PRESTEZ SERVICII DE CREARE SITE-URI WEB. RESURSELE MELE SUNT INDREPTATE SPRE PROIECTELE PERSONALE, MENTIONATE MAI SUS.

Daca ai nevoie de un site, de bussines, prezentare etc si vrei sa colaboram, proiectul tau trebuie sa fie unul special iar oferta una care sa imi capteze atentia. Te astept cu un mail pe chirea.bogdan ( at ) gmail.com. Te rog sa folosesti ca subiect Colaborare site, sa prezinti ce anume vrei sa faci. 

Atentie insa, nu prestez servicii de realizare de website-uri. Orice propunere de colaborare si implicare presupune inchierea unui acord scris (conventie sau contract). Acesta nu este jobul meu de baza. Am un timp limitat iar tot ceea ce fac este din pasiune si in limita timpului disponibil. 

Vei primi un raspuns in cazul in care propunerea ta este demna de luat in considerare.