AXIS M10

ELKO Romania va include în curând în portofoliu noile camere dreptunghiulare compacte și ușor de instalat AXIS M10. 

Compania Axis Communications anunță lansarea a două camere dreptunghiulare multifuncționale, concepute pentru a garanta siguranța și confidențialitatea. Camerele dispun de rezoluție HDTV de 1080p care oferă o calitate excelentă a imaginilor și includ un obiectiv cu corecție IR, pentru realizarea de înregistrări video de calitate profesională zi și noapte.

Cele două modele de camere dreptunghiulare compacte au încorporate caracteristici de confidențialitate a datelor. Aceste caracteristici le recomandă ca fiind ideale în zonele în care trebuie respectată confidențialitatea, precum centrele de îngrijire medicală și utilizare rezidențială.

AXIS M1055-L este un model rentabil, în timp ce AXIS M1075-L este un produs complet echipat care include un sistem audio bidirecțional prevăzut cu difuzor încorporat și microfoane duble. 

Modelul AXIS M1075-L dispune, de asemenea, de un senzor cu infraroșu pasiv (PIR) pentru detectarea mișcării. Aceste camere includ o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU), care controlează funcții avansate și aplicații puternice de analiză bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei.

Deoarece aplicația AXIS Object Analytics include o funcție de contorizare a timpului petrecut într-o anumită zonă (beta), dispozitivele pot urmări dacă un obiect staționează într-o zonă predefinită pe o perioadă mai lungă decât cea definită de utilizator. 

Astfel se pot detecta persoanele care petrec prea mult timp în zona respectivă sau se poate monitoriza timpul de staționare. Aceste modele de camere dreptunghiulare ușor de instalat pot fi montate în colțurile camerelor, pentru o acoperire completă cu un unghi vizual de 103°. În plus, modelul AXIS M1075-LE include suport pentru Protocolul de inițiere a sesiunii (SIP), care facilitează integrarea ușoară cu sistemele IP.

Caracteristicile principale includ:

  • Camere de supraveghere la o calitate înaltă non-stop, cu iluminare în infraroșu (IR);
  • Suport pentru aplicațiile avansate de analiză;
  • PoE și port de intrare/ieșire (I/O);
  • Caracteristici de confidențialitate integrate;
  • Model de calitate superioară, prevăzut cu echipament audio.

Aceste camere includ caracteristici de securitate cibernetică integrate, pentru a ajuta la prevenirea accesului neautorizat și a proteja sistemul. Funcția Axis Edge Vault protejează identificatorul produselor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea. În plus, firmware-ul semnat și funcția de boot securizat garantează faptul că firmware-ul nu a fost compromis și permite instalarea doar a unui firmware autorizat.