The Envoys

Producția orginală SkyShowtime The Envoys va fi disponibil pentru a fi difuzat exclusiv pe platforma de streaming din Europa începând cu 31 martie. 

Seria originală include o distribuție de vedete, printre care Miguel Ángel Silvestre (Narcos, Sense8), Luis Gerardo Méndez (Narcos: Mexico, Charlie's Angels), Irene Azuela (Sense8) și Miguel Rodarte (Narcos: Mexico). Câștigătorul premiului Oscar Juan José Campanella (The Secret in Their Eyes) este showrunner, producător și regizor. 

Primele două episoade vor fi disponibile pentru a fi transmise în flux de la lansare, cu episoade noi lansate în fiecare vineri. Premiera celui de-al doilea sezon va fi anunțată la o dată ulterioară.

The Envoys este un thriller de acțiune care urmărește misiunea a doi preoți din Congregația pentru Cauzele Sfinților, agenția Vaticanului însărcinată cu verificarea și studierea minunilor potențialilor sfinți, care sunt trimiși în Mexic pentru a verifica presupusele vindecări miraculoase ale unui alt duhovnic cunoscut. să le efectueze într-un spital de psihiatrie.

Imediat ce ajung în orașul mexican, primesc vestea că preotul pe care îl caută a dispărut fără urmă. Viețile și credința lor sunt împinse la limită atunci când descoperă o colonie de psihiatrie situată la marginea orașului, care pare să ascundă mai mult de un secret: un mister îngropat de zeci de ani care stă la baza fiecărui locuitor al orașului.

Luis Gerardo Méndez joacă în rolul preotului Pedro Salinas, o persoană metodică, care nu încalcă niciodată regulile și care crede în rutină, în obiceiuri și a cărei cea mai mare dorință este să-și poată demonstra propriul miracol. Însoțitorul său, preotul Simón Antequera, interpretat de Miguel Ángel Silvestre, este opusul: are mari ambiții în cadrul bisericii. Spre deosebire de Salinas, el este intuitiv și oferă întotdeauna un alt punct de vedere. În ciuda faptului că este preot, au trecut câțiva ani de când a simțit prezența lui Dumnezeu și asta îl îngrijorează.

Acestui duo li se alătură Adriana Cortés, interpretată de Irene Arzuela, care va fi un jucător cheie în căutarea adevărului. Adriana a fost prezentă la primele două minuni atribuite duhovnicului și își asumă un rol activ în găsirea locului bărbatului pe care îl caută preoții.

Produs de Paramount, The Envoys este scris de Leandro Calderone, Emanuel Diaz și Molo Alcocer; și regizat de Campanella cu Martino Zaidelis, Camilo Antolini și Hiromi Kamata.