grill fest constanta

Au mai rămas doar câteva zile până la marea petrecere de pe plaja Reyna: muzică bună, mâncare delicioasă, energie, mișcare, concursuri la Grill Fest Constanța.

În Ziua I, sâmbătă, 29 aprilie, Spike și DJ Project vor urca pe scena primului festival de BBQ din România. 

Duminică, 30 aprilie, în cea de a doua zi a festivalului, artiștii care promit un show incendiar pe plaja Reyna sunt: Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM.

Luni, 1 mai, în ultima zi a festivalui vor urca pe scenă Albwho și Smiley.

Concertele vor începe la ora 19:00, dar, pe tot parcursul zilei, participanții vor beneficia de activități sportive susținute de antrenori, sfaturi de nutriție de la specialiști în domeniu, concursuri pentru copii într-o zonă specială dedicată lor (kids area cu dulciuri, locuri de joacă și face make-up), dar și o zonă cu accesorii pentru grătar și produse specializate, standuri de barbecue și zonă de lounge.

Și...să nu uităm de de mâncarea absolut delicioasă, menită să satisfacă chiar și gusturile celor mai pretențioși dintre noi: 70 de tone de carne, specialități BBQ din peste 50 de țări și 20 BBQ CHEFS faimoși care vor găti pentru tine.

Grill Fest este un eveniment organizat de Primăria Constanța și Carnexpo, susținut de Kiss FM și prezentat de Marian Soci. 

Intrarea este liberă.