CELEBRITY PRANK WARS

Kevin Hart și Nick Cannon își duc celebra lor ceartă amicală la nivelul următor, în noul concurs marca E!, Celebrity Prank Wars, care are premiera pe data de 7 mai, de la ora 23:00. 

Formatul este o confruntare totală, în care o vedetă face farse alteia și aceasta din urmă se răzbună prompt. În fiecare episod apar vedete care planifică și fac unele dintre cele mai trăsnite și mai virale farse, iar (la final) gazdele Nick Cannon și Kevin Hart aleg câștigătorul Războiului Farselor. 

Vedetele încearcă mereu să impresioneze și mai mult, de aceea fiecare farsă este mai elaborată decât cea de dinaintea ei – dar toate sunt pline de răsturnări de situație, momente jenante și dezvăluiri șocante. Cu asemenea farsori în preajmă, vedetele trebuie neapărat să fie în alertă!

Printre numele celebre care apar în emisiune se numără: Anthony Anderson, Brie Bella, Nikki Bella, Lil Duval, Big E, Fantasia, Tiffany Haddish, Taraji P. Henson, Lil Jon, Kofi Kingston, Ludacris, Joel McHale, Killer Mike, Chance The Rapper, T-Pain, Robin Thicke, T.I. și Xavier Woods.

Formatul Celebrity Prank Wars Wars este produs de Hartbeat și NCredible, iar Kevin Hart, Nick Cannon, Kevin Healey, Luke Kelly-Clyne, Mike Stein, Bryan Smiley, Thai Randolph, Jeff Clanagan, Michael Goldman și Ben Sumpter sunt producători executivi.