O reuniune la West Beverly Hills High School este în lucru.

Elevii din Beverly Hills, 90210 Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Brian Austin Green, Ian Ziering și Gabrielle Carteris se vor reuni cu toții la 90s Con în Tampa, Florida conform unui anunț al E! News.

Distribuția va participa la un panel 90210 și va participa la întâlnirile cu fanii în perioada 16 și 17 septembrie la Centrul de Convenții Tampa.

Întâlnirea epică va fi cea mai mare reuniune a distribuției din 90210 din ultimii ani, Green și Carteris participând pentru prima dată la 90s Con.

Beverly Hills, 90210 a rulat timp de 10 sezoane din 1990 până în 2000. Cu toate acestea, distribuția a păstrat legătura în anii după ce îndrăgita dramă pentru adolescenți a ieșit de pe marile ecrane.

În 2016, toți, cu excepția lui Doherty, care la acea vreme urma tratamente cu radiații pentru cancerul de sân, s-au reunit pentru REWind Con. În timpul panelului, Luke Perry, care a murit în 2019 la vârsta de 52 de ani, i-a adus un omagiu lui Doherty.

„[Doherty a fost] o parte foarte mare a succesului serialului”, a spus Perry, pentru Entertainment Weekly. "Nimeni dintre noi nu este aici sus astăzi fără Shannen. Ea a trecut prin multe. Nu se descurcă bine acum, dar uneori contribuțiile ei sunt reduse la minimum."

Spelling și Garth au continuat, de asemenea, să construiască o legătură în afara serialului, care a inspirat crearea podcastului 90210MG

„Suntem cei mai buni prieteni, în afara camerei de 30 de ani, așa că inițial am vrut doar să facem podcastul unei prietene și să vorbim despre cum este să treci prin fiecare epocă, deceniu și tranziție din viața ta împreună și să fim în continuare mai puternici decât vreodată”, a spus Spelling pentru NBCLA în 2020. „Și apoi am spus „Oh, dar fanii, vor 90210”, așa că am decis să facem un amestec.”

Primul sezon al Beverly Hills 90210 este disponibil online pe platforma Voyo.