Margot Robbie l-a „mituit” pe Ryan Gosling pentru a-l juca pe Ken.

Actrița în vârstă de 33 de ani a produs filmul „Barbie”, dar a preluat și rolul principal și i-a promis actorului în vârstă de 42 de ani că îi va aduce un cadou în fiecare zi dacă acesta acceptă să se alăture distribuției din film - iar Ryan a fost uimit de potopul de cadouri roz pe care le-a primit.

Margot a declarat pentru ziarul New York Times: „L-am mituit cu adevărat. Aceasta este baza relației noastre. „Vino doar să faci filmul „Barbie”, o să-ți cumpăr un cadou în fiecare zi.” "

Ryan a adăugat: „A fost brusc acest cadou roz de la Barbie către Ken, în fiecare zi, pentru o fotografie foarte lungă.

„S-a simțit nesustenabil. Am crezut că asta trebuie să se oprească la un moment dat.

"Au fost momente pe platourile de filmare în care am primit un colier cu scoici puka. Mulțumesc foarte mult. Nu trebuie să continuați să faceți asta. Sunt sigur că ai și alte lucruri de făcut, cum ar fi să produci un film și să joci într-un film, și să conduci o companie. Și să produci filme ale altora. Nu trebuie să te preocupi în continuare de asta."

Între timp, Margot a respins criticii care au sugerat că Ryan era prea bătrân pentru rol, insistând că nu ar trebui să fie o barieră pentru ca oamenii să se bucure de film.

Ea a spus: „Barbie și Ken au, din punct de vedere tehnic, 60 de ani. Deci orice. este posibil. Primul lucru la care m-am gândit când am auzit asta a fost, în Grease, ei ar trebui să fie liceeni, și nici o dată din cele 150 de ori când am văzut „Grease” de-a lungul anilor nu am spus: „Trebuie să mă duc să verific ce vârstă au”.

„Au găsit cei mai carismatici și talentați oameni care să mă uimească. Și de aceea îmi place filmul.”

Dar Ryan a recunoscut că are unele îngrijorări, deși în cele din urmă a avut încredere în viziunea pe care Margot și regizoarea Greta Gerwig au avut-o pentru film.

El a spus: „Vreau să spun, pentru dreptate, m-am îndoit de ceea ce am ajuns să înțeleg ca fiind „Kenergy”,.

„Dar la sfârșitul zilei, am încredere în Margot și Greta. Au o viziune atât de clară pentru asta încât m-am hotărât să-l fac pe Ken cât de mult am putut.”


Detaliile filmului au fost ținute departe de ochii publicului, despre acțiune spunându-se doar atât: „După ce sunt excluși din Barbieland pentru a nu mai fi păpușile perfecte, Barbie și Ken pornesc în lumea reală pentru a descoperi adevărata fericire...”

Ty Cole, de la Associated Press și  Mashable, a avut ocazia să vadă avanpremiera mondială și a scris „Mulți dintre noi se străduiesc să fie 'perfecți' precum Barbie, dar filmul ne arată că nu e nevoie ca întotdeauna să fim perfecți, pentru că până și într-o 'lume perfectă' putem avea defecte și e ceva acceptabil. Filmul este pentru adolescenții și adulții care au crescut cu aceste păpuși” și apoi continuă `este tot ceea ce nu te-ai aștepta ca filmul să fie. Dă la o pare aparențele unei păpuși cu care am crescut și îl arată pe Ken ca pe altceva decât o păpușă, lăsându-ne să îl descoperim cu adevărat”.