Neversea 2023 , ediția cu numărul 5, a strâns peste 65000 de oameni in prima seara de festival. Organizatorii au pregătit noutăți pentru ediția din acest an si au ținut cont si de o parte din feedback-ul primit de la fani. 

Părere personală : 
- scena The Ark, deși oferă mai mult spațiu spectatorilor, a rămas fără poveste. Noile ecrane LED lasă o impresie stearsă, banală etc. Ba chiar un artist de pe scena s-a declarat dezamăgit de noul aspect. Subscriu !
- scena principala i-a lăsat pe spectatori in nisip .. la propriu. Anul asta organizatorii au rămas pe minus cu plăcile de lemn . Ori nu le-au iesit la socoteala ori nu au mai avut bani de altele. Ca sa ajungi in fata scenei a trebuit sa “înotăm” prin dune fine de nisip. Nici noul Look nu e ceva wow sau de ajutor pentru cei care ar vrea sa se uite la artist pe un ecran mare … 

 - O sticlă de apă de jumătate de litru a ajuns 11 lei. 
 - Câteva mămici au fost obligate să-și însoțească adolescenții sau adolescentele la eveniment. Au fost obligate sa asiste la concerte precum Amuly, Azteca sau Rava. In timp ce te sufocai la proriu, una dintre mamici își supraveghea un al doilea băiețel căruia i-a dat telefonul in mână și l-a lăsat sa sprijine de un gard. 
- După 5 minute de auto-tune la greu de Lil Uzi Vert scena principala a inceput sa se mai elibereze. Mulți nu au înțeles ce anume cânta băiatul de pe scena asa că s-au dus în altă parte. 
- La scena Balkaniada nu era nimeni la ora 18, deși un DJ era prezent pe scena. Lucrurile s-au schimbat cand au ajuns Carmen Chindriș si Taraful Rutenilor si Viorica si Ioniță de la Clejani.
- Desi lumea nu a înțeles ca scena retro era in alta parte, a preferat sa se opreasca la cornerul Cramei Rasova, care, ca si anul trecut avea doua boxe gălăgioase cu muzica buna si sute de festivalieri adunați acolo. 
 - Nu am apucat sa stau prea mult la scena Retro … personal mi s-a părut un fail fantastic . Ca si la scena de muzica Latino pe lângă care puteai trece cu ușurinta fără sa iti dai seama ca exista. 

 PS: se pare ca indiferent de rețea si număr de antene , de la 50.000 de oameni in sus conexiunile mobile de internet sunt la pământ !

Am postat un clip aici sau aici !