Recomandările lunii octombrie la Crime+Investigation

Bogdan Chirea
0

În luna octombrie, la Crime+Investigation, descoperiți cele mai șocante crime din Marea Britanie, prezentate de actrița Katherine Kelly (Happy Valley; Secrete oficiale) în „Orașul Crimelor”, urmăriți poveștile de dragoste dintre doi oameni care se transformă în ură și se termină cu crimă în seria #MortPentruMine, și porniți pe urmele făptașilor în „O crimă imperfectă”. 

Orașul Crimelor (10x60')

Titlul original: Murdertown 

Din 2 octombrie, de luni până vineri, de la ora 14:00

În fiecare episod, actrița Katherine Kelly, care a jucat rolul unui detectiv în serialul de succes „Happy Valley”, prezintă pas cu pas cum au fost rezolvate crime extraordinare și cum acestea se încadrează într-un tipar mai larg și tulburător pentru un anumit oraș. Acesta este serialul care face ca crimele să pară reale: s-au întâmplat pe o stradă, într-o gară în care chiar ați fost.

#MortPentruMine
Titlul original: #Dead2Me (10x60')
Premiera luni, 9 octombrie, de la ora 23:00 

Seria #MortPentruMine prezintă poveștile de dragoste dintre doi oameni care se transformă în ură și se termină cu crimă. 

Poveștile sunt spuse de cei care au cunoscut un ucigaș fără să-și dea seama, au iubit un prieten sau o persoană dragă care acum nu mai este în viață. Seria documentează idile, aventuri și relații de durată, de la prima întâlnire - când privirile s-au întâlnit și mâinile s-au atins - până la momentul în care aceleași mâini au fost folosite pentru a ucide.


Mărturiile la persoana întâi împărtășesc durerea resimțită de prieteni, familie și colegi. Dezvăluirile și opiniile experților din forțele de ordine, precum și ale avocațlor, jurnaliștilor și criminologilor ajută la contextualizarea poveștilor în această emisiune despre crime adevărate care nu prezintă doar faptele, ci pătrunde adânc în pânza emoțiilor. 

O crimă imperfectă (13x60')
Titlul original: Imperfect Murder 
Din 16 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22:15 


„O crimă imperfectă” urmărește planuri atent puse la punct care par să asigure libertatea ucigașului în ciuda faptului că a comis cea mai îngrozitoare crimă, dar care sfârșesc prin a se destrăma din cauza unui singur detaliu. Fiecare episod de o oră reconstruiește în detaliu planul crimei, inclusiv motivațiile și conflictele care l-au încurajat pe potențialul ucigaș să își amenințe ținta.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!