Viscolul deoseobit de puternic din week-end a distrus casa unei familii din comuna constănțeană Lumina după ce aceasta a fost nevoită să facă focul la sobă, neavând energie electrică timp de peste 3 zile și nici o sursa alternativă de încălzire.

Asociaţia Comunitatea Interdependentă din Lumina a lansat un APEL UMANITAR de strângere de fonduri pentru a ajuta familia rămasă fără un acoperiș deasupra capului în prag de iarnă.

După viscol și fără energie electrică, în localitatea Lumina s-a abătut și o altă tragedie, un incendiu puternic a lăsat o familie fără acoperiș deasupra capului.O familie cu doi copii minori au pierdut în câteva minute casa în care locuiau.

A.C.I.L este alături de familia Vargă, de voluntara Elena,  care ne-a fost alături în acțiunile noastre, iar în semn de recunoștință, le suntem și noi alături, cu bugetul care ne-a rămas acum la sfârșit de an, respectiv suma de 10.000 lei.

Să fim solidari, pentru aceste suflete greu încercate, să încercăm să-i ajutăm cum putem fiecare, să treacă iarna cu bine, să-și poată repara locuința!

 


Date de contact ale persoanelor afectate și nr. de cont unde se pot face donații:

Varga Romica: 0768.982.134

Varga Elena: 0736.670.921

Nr de cont IBAN Banca Transilvania :RO02BTRLRONCRT0CK0160601, beneficiar Varga Romica. 

Donațiile se pot face și prin contracte de sponsorizare, pentru persoanele juridice, ori virament bancar pentru persoanele fizice, în contul ONG-ului, pentru fam.Varga: 

RO89BAX0000001508527001 - ASOC. COMUNITATEA INTERDEPENDENTA DIN LUMINA