În acest sezon de sărbători, explorează lumile create din pixeli cu gama de monitoare de gaming AOC. Fie că ești un explorator, o minte strategică, un utilizator ocazional sau un jucător profesionist, monitorul ideal așteaptă să fie descoperit.

De sărbători, aventurile digitale sunt mai captivante alături de AOC.

Gamerul competitiv


Pentru jucătorul care se bucură de intensitatea arenelor de luptă online (MOBA) și a jocurilor de tip First-Person Shooter (FPS), AOC GAMING 25G3ZM/BK este arma supremă. Cu un input lag redus și o rată de reîmprospătare ridicată de 240 Hz, acest monitor asigură un avantaj competitiv, cu un gameplay fluid și receptiv în orice bătălie virtuală.


Preț recomandat: 989 lei


Exploratorul


Vânătorii de comori digitale se pot îmbarca în aventuri epice și pot explora vaste lumi deschise în titlurile RPG cu AGON AG405UXC. Claritatea și calitatea vizuală este asigurată de un ecran QHD ultrawide (3440x1440) cu o diagonală de 40 inchi, iar imaginile prind viață cu ajutorul suportului HDR.


Preț recomandat: 2977 lei 

Geniul strateg


Comandanții își pot pregăti armatele pentru a cuceri regate cu AOC GAMING CU34G2X/BK. Potrivit pentru jocurile de strategie în timp real (RTS) și pentru jocurile de strategie pe ture (TBS), aspectul său ultra-larg oferă imaginea de ansamblu necesară pentru o dominație totală. Fiecare mișcare poate fi planificată cu precizie pentru a asista la desfășurarea perfectă a strategiilor pe ecranul extins.

Preț recomandat: 1933 lei 

Aventurierul neînfricat

Cei îndrăzneți se pot lăsa captivați de aventuri uimitoare cu AOC GAMING CQ27G2S/BK. Adaptat pentru jocurile bazate pe povești, acest monitor se mândrește cu un contrast ridicat și o reproducere vibrantă a culorilor. Designul său curbat sporește experiența gameplay-ului, în timp ce suportul HDR10 amplifică fiecare nuanță de culoare. Momentele emoționante pot fi  trăite la o calitate cinematografică, dând viață narațiunii jocului.

Preț recomandat: 1337 lei

Jucătorul ocazional

Pentru momentele petrecute cu prietenii, AOC GAMING Q27G2S/EU este partenerul ideal. Proiectat pentru sesiuni multiplayer ocazionale și titluri single player, unghiurile largi de vizualizare și acuratețea culorilor creează un centru optim pentru relaxare. Cu un panou IPS de 27 de inchi și o rezoluție QHD, acțiunea este întotdeauna clară, iar rata de reîmprospătare de 165 Hz asigură un gameplay fluid și neîntrerupt.

Preț recomandat: 1486 lei 

Jucătorul profesionist

Pentru cei care țintesc premiul cel mare în titluri de esports precum CS:GO sau League of Legends, AGON PRO AG276QZD este alegerea supremă. Cu un timp de răspuns extrem de scăzut datorită tehnologiei OLED, o rată de reîmprospătare foarte mare de 240 Hz, un input lag redus și compatibilitate NVIDIA G-SYNC, acest monitor asigură că fiecare mișcare este executată cu precizie. AG276QZD este potrivit pentru competiții la cel mai înalt nivel.

Preț recomandat: 4965 lei