Ce s-a mai întâmplat cu Revelionul 2024 al lui Dan Negru ?

Bogdan Chirea
0
revelion dan negru

O știre reîncălzită de presa de cancan din România ne anunță că Dan Negru s-ar apuca de filmat pentru Revelion 2024 la un post de televiziune.

Conform Ciao, Dan Negru nu va filma un revelion pentru Kanal D, postul unde are emisiuni, ci pentru un post din Republica Moldova, mai exact Prime TV. Informația a fost de fapt repostată pe pagina de Facebook a publicatiei, articolul original fiind postat insa la mijlocul lunii octombrie. 

Deși știrea este mai veche ea nu este actualizată cu informații despre piața media din Republica Moldova. Mai exact nu este menționat cum va fi difuzată emisiunea lui Dan Negru.

Postul Prime TV se află printre cele 12 posturi de televiziune care în 2023 au rămas fără licență de emisie în Moldova. Pe 30 octombrie emisia postului a fost suspendată de autorități din motive ce țin de siguranța națională. 

În octombrie el spunea că a început pregătirile pentru filmări dar aceste declarații erau făcute înainte ca postul Prime să fie închis.

Altfel spus Dan Negru nu va prezenta nici un revelion în acest an, informația fiind confirmată de Dan Negru chiar pentru publicația de cancan.

Vremea revelioanelor TV a trecut, spune Dan Negru, iar românii au alte planuri în noaptea dintre ani.

La postarea de ieri de pe pagina de Facebook zeci de comentarii au curs din partea utilizatorilor fără ca aceștia să aibă habar că postul Prime, unde Dan Negru lucra, a fost închis.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)