SkyShowtime a anunțat că serialul Emisarii - The Envoys (Los Enviados) S2 va avea premiera exclusiv pe serviciu începând cu 26 ianuarie, cu patru episoade disponibile pentru difuzare de la lansare. Celelalte patru episoade vor putea fi transmise în flux începând cu 15 martie. The Envoys (Los Enviados) revine pe serviciul de streaming, primul sezon fiind disponibil pe platformă.

The Envoys (Los Enviados) îi are în rolurile principale pe Miguel Ángel Silvestre (Narcos, Sense8, Velvet, Sin tetas no hay paraíso) și Luis Gerardo Méndez (Narcos: Mexico, Nosotros los nobles, Club de cuervos), alături de Assira Abbate. Câștigătorul Oscar Juan José Campanella (El secreto de sus ojos) este showrunner, producător și regizor. Distribuția mai include nume precum  Marta Etura, Cristina Marcos, Charo Zapardiel, Luis Iglesia, Ricardo de Barreiro, Susi Sánchez, Pepón Nieto, Carlos Olalla, Isabel Naveira, Miquel Insúa, Guillermo Carbajo și Francis Lorenzo, printre alții.

În The Envoys (Los Enviados) S2, preoții Pedro Salinas (Luis Gerardo Méndez) și Simón Antequera (Miguel Ángel Silvestre) călătoresc la Porto da Lúa, un mic sat de pescari situat în Galicia, pentru a determina veridicitatea unui nou miracol. În mănăstirea satului, unde locuiesc trei călugărițe oarbe, una dintre ele, sora Corina, a avut o viziune revelatoare: Xiana, o fată care a dispărut la scurt timp după naștere în urmă cu 18 ani, este în viață și sănătoasă în Canada. După intervenția guvernelor Spaniei și Canadei, se coroborează că fata se află acolo și la aproape două decenii de la răpirea ei, tânăra se întoarce să-și cunoască părinții și adevăratele origini.

Preoții Salinas și Antequera vor trebui să stabilească dacă viziunea călugăriței se datorează intervenției divine. Pentru aceasta colaborează cu sora Emilia, care acum este pe deplin integrată în echipa lor. Totuși, la scurt timp după sosirea în sat, are loc o crimă sângeroasă, iar trimișii se trezesc implicați într-o dublă anchetă: una de natură mistico-religioasă și cealaltă mult mai pământească.

The Envoys (Los Enviados) S1 a câștigat aur pentru cea mai bună dramă și argint pentru cel mai bun scenariu la New York Festivals TV & Film Awards, unul dintre cele mai prestigioase premii internaționale din industrie. Acest al doilea sezon a fost filmat în orașele din Galicia A Guarda, Nigrán, Forcarei, Tui, Oia, Pontevedra și Santiago de Compostela.

Campanella este un regizor și scenarist renumit, care a primit mai multe premii internaționale de-a lungul carierei sale, inclusiv două Emmy și un Oscar pentru cel mai bun film străin pentru El secreto de sus ojos. The Envoys (Los Enviados) este produs de Paramount Television International Studios în asociere cu 100 Bares și Portocabo și este regizat de Campanella, împreună cu Martino Zaidelis, Camilo Antolini și Inma Torrente. Scris de Eduardo Sacheri, Emanuel Diez, Juan Pablo Domenech și Campanella, al doilea sezon este produs executiv de Muriel Cabeza pentru 100 Bares și Alfonso Blanco pentru Portocabo.