Pasionații de sport trebuie să știe că cele mai tari meciuri de padel se văd doar în aplicația Focus Sat! În cadrul aplicației, fanii pot urmări confruntări de padel de la cele mai mari turnee de profil, precum World Padel Tour sau Premier Padel. 

Și pentru că în România anul competițional 2024 începe pe 26 ianuarie cu Turneul de Padel Transilvania Trophy din Brașov, Focus Sat nu putea lipsi de aici fiind prezent în calitate de sponsor principal al acestei competiții sportive de amploare. Turneul Transilvania Trophy poate fi urmărit la Brașov, în perioada 26-28 ianuarie.

După ce a cucerit Spania, Argentina și Regatul Unit, padelul, sport cu rachetă care combină elemente din tenis, squash și badminton, devine din ce în ce mai popular și la noi în țară. Turneul de padel Transilvania Trophy va avea loc în perioada 26-28 ianuarie 2024 la Padel Palace Brașov și este prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024. 

Meciurile de la Brașov vor da startul sezonului, acesta fiind cel mai important turneu internațional de padel organizat până acum în România, atât din punct de vedere al nivelului de joc cât și al numărului de jucători din competiție. Turneul va începe pe 26 ianuarie (la ora 09:00) și se va încheia pe 28 ianuarie (în jurul orei 16:00).

Printre participanții la competiție se numără: Robert Coman și Armand Baboian (campionii României), Matjia Selak și Tamas Urban (campionii Croației), Xronis Sirpos și Takis Kazanidis (campionii Greciei) și Marcell Urvolgyi și Alen Csöngör (campionii Ungariei). 

În total turneul de padel Transilvania Trophy va include peste 10 țări participante, în toate cele 8 categorii de concurs care includ divizii masculine, feminine, mixte și pentru copii (7-12 ani). Printre sportivii români prezenți se numără participanți din Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova și nu numai.

Descoperă sportul care cucerește scena sportivă internațională în aplicația Focus Sat, locul unde pasiunea pentru padel se întâlnește și cu alte competiții de elită precum TOP 14, una dintre cele mai bune ligi de rugby din lume și ARES Fighting Championship, cea mai bună liga MMA din Franța. Testează aplicația gratuit timp de 7 zile, urmărește live meciurile din cadrul celor mai mari competiții de profil și bucură-te de finalele explosive ale meciurilor de padel din 2024!