Klaus & Barroso, comedia care promite că nu are înjurături

Bogdan Chirea
0
Klaus & Barroso

COSMIN “MICUTZU’“ NEDELCU are o nouă comedie pregătită să te facă să râzi .. de data asta fără înjurături. Asta dacă este să credem pe cuvânt afișul filmului Klaus & Barroso, care are premiera în cinematografe pe 16 ianuarie.

Klaus & Barroso spune povestea unui barman combinator care trebuie să achite urgent o datorie. El își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează.

Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?

Filmul îi are în distribuție pe COSMIN “MICUTZU’“ NEDELCU, ADRIAN NICOLAE, VICTORIA RAILEANU, MĂDĂLINA CRAIU, ȘERBAN PAVLU, ALEXANDRU ION, VLAD DRĂGULIN, VLAD BRUMARU, ROLANDO MATSANGOS, CEZAR ANTAL, ALIN FLOREA, CODRIN BOLDEA, MĂDĂLINA STOICA, CĂTĂLIN NICOLAU, JANIR IZDRĂILĂ și ALEXANDRU MIRCIOI

Cosmin Nedelcu și Adrian Nicolae s-au implicat în scenariu dar și ăn producție.

REGIA: BOGDAN THEODOR OLTEANU

SCENARIUL: BOGDAN THEODOR OLTEANU, COSMIN “MICUTZU’ “ NEDELCU, ADRIAN NICOLAE

PRODUCĂTORI: CRISTIAN ANASTASIU, IONUȚ DATCU, BOGDAN THEODOR OLTEANU, COSMIN “MICUTZU’ “ NEDELCU, ADRIAN NICOLAE


„Filmul e povestea a doi frați, împreună la bine și la greu. Cosmin și cu mine visam de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră. Încă de pe vremea când nu înțelesesem că dacă vrei să se întâmple ceva trebuie să pui mâna și s-o faci chiar tu. Bogdan nu știu ce visa la vremea respectivă, că noi suntem genul de băieți care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, mica noastră întreprindere creativă, acest proiect e doar începutul.”, spune Adrian Nicolae pentru Cinemagia.

„Filmul este în primul rând o comedie”, subliniază Cosmin Micutzu Nedelcu. „Povestea este despre doi frați, unul mai descurcăreț, mai pus pe fapte mari, dar fără uneltele necesare de a le îndeplini, așa că recurge mereu la artificii, la drumurile ușoare care, inevitabil, se complică. Unul mai conservator, cu rădăcini puternice, dar destul de ursuz și greu adaptabil când vin peste el evenimente noi. Oare pe cine joc eu, pe cine joacă Adrian? Scopul nostru este simplu: să aducem lumea în cinema și să nu plece de acolo nerâsă.”

„Pentru mine este atât distractiv, cât și educativ să scriu cu Adrian și Cosmin. Ei au foarte mult umor, eu nu neapărat, dar sper că se ia. Ce mi se pare fertil este că punem la masă biografii și competenţe ușor diferite și lucrul ăsta este concomitent o sursă de tensiune și o premisă pentru un film bun.”, mărturisește Bogdan Theodor Olteanu.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!