Teo Trandafir și Ilinca Vandici revin în fața telespectatorilor în curând, la Kanal D2, cu o emisiune live, plină de informație fresh și asezonată cu spontaneitate și umor: “Follow us!”.

Cele două vedete au avut parte de o pauză după ce emisiunile lor au ieșit din grila de programe a celor de la Kanal D. De altfel, Teo Trandafir a făcut echipă cu  Mihai Hînda la Radio Impuls.

Cele două îndrăgite și experimentate prezentatoare TV vor aduce în prim-plan informații dintre cele mai diverse, din showbiz și nu numai, vor pune în discuție cele mai noi trenduri din online și vor face dezvăluiri din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. Invitați relevanți pentru publicul larg nu vor lipsi din economia acestui show dinamic, îmbogățit de personalitatea celor două amfitrioane.

Emisiunea magazin Follow Us va aduce în fața publicului informații actuale, de interes general, din showbizul autohton și internațional, dezbateri despre subiectele zilei, precum și dezvăluiri în premieră din culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D și Kanal D2

“ Eu și Ilinca punem deja țara la cale, ne pregătim, dezbatem cele mai interesante subiecte și, cel mai plăcut, r â dem mult împreună. Dacă vă doriți să fiți la curent cu informația proaspătă, din realitatea imediată, cu trendurile din online, dacă doriți să aflați ce se întâmplă în culisele emisiunilor voastre preferate de la Kanal D și Kanal D2, fiți cu ochii pe noi, la <Follow us>! ”, a declarat Teo Trandafir.

“ Sunt nerăbdătoare și fericită să mă aflu din nou în fața telespectatorilor, de această dată la <Follow us!”. Bucuria dialogului va fi constanta acestei emisiuni, iar eu abia aștept să despic firul în patru cu Teo, colega mea de emisiune, un om minunat și un profesionist desăvârșit al micului ecran! Vă aștept și pe voi să ne fiți alături! <Follow us!>, la Kanal D2! ”, a spus Ilinca Vandici.

Cele două vedete îi vor invita pe telespectatori într-un cadru relaxat, în care subiecte ce ne preocupă pe toți sunt discutate și întoarse pe toate fețele. Nu pierdeți, în curând, la Kanal D2, o emisiune plină de vervă, prezentată de două dintre cele mai iubite personalități feminine din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.